Go to top

Zuidbaan 511

2481 MD Moordrecht

0182-396931

info@sir-john.nl

http://www.sir-john.nl

Sir John BV

Al sinds 1990 sterk in oppervlaktebehandeling van roestvast staal en aluminium. Sir John B.V. is leverancier van gespecialiseerde producten voor de oppervlaktebehandeling van roestvast staal en aluminium. 

Inmiddels kan Sir John B.V. bogen op ruim 30 jaar kennis en ervaring betreffende deze producten. In die ruim 30 jaar is er veel ontwikkeld, zo was Sir John B.V. de eerste met een sproeibeitsgel en is de zelf ontwikkelde spuitbus RVS Glans Clean een groot succes.
 
Sir John B.V. is exclusief importeur voor de Benelux van de Pelox producten. Pelox, gevestigd in Duitsland, is al ruim 60 jaar producent en worldwide leverancier van producten voor de oppervlaktebehandeling van roestvast staal en aluminium.


Daarnaast is Sir John B.V. exclusief leverancier van de Avesta Finishing Chemicals.
 
Sinds 2023 is Sir John B.V. de enige officiële importeur voor de Benelux van de TigBrush® producten voor het reinigen van lasnaden en oppervlakken m.b.v. koolstofkwasten. Lees HIER verder.


Samen met de producten van Antox en de Birchwood producten voor het chemisch zwarten wordt zo een compleet pakket aan gespecialiseerde producten geleverd.

Een belangrijke aanvulling is de Ecomatic afvalwaterbehandelingsinstallatie speciaal voor de behandeling van het afvalwater afkomstig van het beitsen en passiveren van roestvast staal.

Ook voor de complete inrichting van beitserijen kan men bij Sir John B.V. terecht.

 
Ruim 30 jaar Sir John!! Ruim 30 jaar Kwaliteit voor professionals!
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht