Go to top

Sir John BV, officieel importeur voor de Benelux van TIG Brush®.

5 mei 2023

Het TIG Brush® lasreinigingssysteem voor roestvast staal maakt gebruik van een unieke combinatie van elektriciteit, hitte en chemie om hoogwaardige resultaten in lasnaadreiniging en afwerking van de metaaloppervlakte te krijgen. De gepatenteerde, geleidende borstel, uitgevonden door Ensitech, brengt een reinigingsvloeistof aan op het werkoppervlak, waardoor een elektrochemische reinigingsactie ontstaat met verbazingwekkend snelle en effectieve resultaten.


Sinds 1 januari 2023 is Sir-John de enige officiële importeur voor de Benelux van deze TIG Brush® lasnaad reinigingssystemen voor roestvast staal. TIG Brush® lasnaad reinigingssystemen voor roestvast staal zijn verkrijgbaar in de varianten TIG Brush® TBE-440, 550 en 700.
Deze onderscheiden zich door:

 
  • Dynamic Power Transfer levert een gelijkmatig verdeelde kracht voor een snelle, hoogwaardige reiniging van alle roestvaststalen materialen en diktes;   
  • NSF-gecertificeerde reinigingsoplossingen met lage toxiciteit en een eenvoudige reiniging op waterbasis;
  • Krappe hoeken en spleten reinigen wordt heel eenvoudig met de TIG-borstel, terwijl verlengstukken uw bereik kunnen vergroten;
  • Het robuuste ontwerp van de TIG Brush® kan tegen een stootje. Op locatie of in de fabriek, hij blijft gewoon presteren;
  • De voordelige verbruiksartikelen maken van de TIG Brush® de duidelijke koploper in prijs-kwaliteitverhouding;
  • En last but not least: een garantie van 2,5 jaar.
  • De TIG Brush® TBE-440, 550 en 700 kunnen worden voorzien van de PROPEL Torch, ’s-werelds eerste instelbare reinigingstorch.

Klik HIER voor verdere informatie.


De aankoop van de juiste lasreinigingsmachine voor uw toepassing bespaart u tijd en geld. Daarnaast staan de medewerkers van Sir John u graag te woord voor verdere toelichting.
 

T 0182 396 931 
 info@sir-john.nl
 


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht