Go to top

Industrieweg 13

7461 AA Rijssen

+31 (0)548 - 543793

+31 (0)548 - 519565

info@vangeenen.nl

http://www.vangeenen.nl

Geenen van

Van Geenen B.V. te Rijssen onderscheid zich al ruim 40 jaar op het gebied van slijpen en polijsten in 3 disciplines

Het machinaal bewerken van platen, kokers en strippen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden, maar ook het handmatig, op traditionele wijze slijpen en hoogglans polijsten van de meest uiteenlopende producten. Als standaard service worden alle producten gereinigd en zorgvuldig verpakt.

Machinaal:

Van Geenen beschikt over diverse machines die uw platen en buizen tot hoogglans kan polijsten, maar ook op Ruwheidswaarde en Korrel slijpen, bent u bij Van Geenen op het juiste adres. Onze machines kunnen een Ra waarde behalen van 0,02 µm, wat gelijk staat aan een hoogglans gepolijste plaat met zowel een koudgewalste als warmgewalste plaat in RVS, aluminium en andere Non-Ferro materialen. Zo beschikken wij over meerdere volautomatische breedband en langband slijpmachines voor het slijpen van de meest uiteenlopende plaatwerken.

Door deze ijzersterke combinatie is Van Geenen in staat om zowel het dunnere plaatwerk alsmede dikke warmgewalste platen te slijpen. Van Geenen kent hierbij geen beperkingen in afmeting en dikte. Zo zijn platen van 16 meter en lang en 3 meter breed reeds de revue gepasseerd. De platen kunnen daarna verder worden bewerkt naar bijvoorbeeld glans geborsteld of hoogglans polijst.

Handmatige bewerkingen:

Producten in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen, enkele stuks of series, worden volgens de gewenste specificaties zorgvuldig bewerkt. Van lasnaden en oneffenheden slijpen, op Korrel of Ruwheidswaarde slijpen tot het hoogglans polijsten voor bijvoorbeeld de superjachtbouw, waarbij alles draait om een visueel strak gepolijst product. Bij Van Geenen kennen wij geen limiet, ongeacht de moeilijkheidsgraad en afmetingen.

Wij werken voor onder ander klanten in de volgende sectoren en industrieën:

- Superjachtbouw
- Tank- en Apparatenbouw
- Voedingsindustrie
- Farmaceutische Industrie
- Architectuur / Kunst
- Vacuümtechnologie
- High-Tech Industrie

Cleanroom reinigen + verpakken

Vanzelfsprekend verlaat uw product schoon en compleet verpakt in folie ons pand. Hiervoor beschikt Van Geenen bijvoorbeeld over Reinigingsbaden, Ultrasoon baden en schone inpakruimtes.
U kunt hier zelfs nog een aantal stappen verder in gaan door op high-tech niveau te reinigen. Hiervoor beschikt Van Geenen over de nodige certificaten (grade 2 en 4) die in deze ‘tak van sport’ gevraagd worden en uiteraard over goed uitgeruste faciliteiten, zoals een cleanroom. De cleanroom wordt met name gebruikt in de Pharmacy-Medische industrie, Biotechnology, Semiconductorindustrie en de Nanotechnology.

Wij denken graag met u mee. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Door onze jarenlange ervaring, ruim 40 jaar, zijn wij in staat om deskundig advies te geven voor het slijpen en polijsten om daarmee een bijdrage te leveren voor u zo best mogelijk resultaat.
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht