Go to top

It Dok 1

8447 GL Heerenveen

+31 (0)513 61 02 15

+31 (0)513 62 02 25

info@derustit.nl

http://www.derustit.nl

Derustit Group

"We add value to stainless steel"

De Derustit Group is al meer dan 70 jaar toonaangevend oppervlaktespecialist in Europa.

Derustit Oppervlaktetechniek is gespecialiseerd in het conditioneren van roestvaststaal.

Binnen onze bewerkingscentra in binnen- en buitenland en desgewenst op elke locatie (wereldwijd),

verzorgen wij voor u het:

Derustit Group heeft zich in de afgelopen 70 jaar ontwikkeld tot een erkend oppervlaktespecialist op het gebied van RVS.
Recentelijk heeft zij haar productiefaciliteiten uitgebreid met een:
 
  •  State of the art polijstfabriek in Dietzenbach (D) voor het in- en/of uitwendig elektrolytisch polijsten van  RVS buizen eventueel incl. cleanroom verpakken en overstempelen.
     
  •  Nieuwbouw vestiging (2019) in Hamburg (D) waar men naast het beitsen-passiveren van RVS, fosfateren  van staal, koeler reinigen, elektrolytisch polijsten ook RVS zuurstofschoon kan reinigen.
     
  •  Nieuwe afdeling in Heerenveen (2022) voor zuurstof schoon reinigen / O2 cleaning van RVS inclusief een  nieuwe cleanzone welke sinds eind 2022 operationeel is.
De vestigingen van de Derustit Group in Nederland, Heerenveen en Winterswijk, zijn beide volledig gecertificeerd ISO 9001, ISO 14001 en de vestiging Heerenveen ook voor het werken op locatie SCC en voldoen aan de IPPC eisen.
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht