Go to top

Ondernemingsweg 1

2404 HM Alphen aan den Rijn

+31 (0) 88 – 20 55 300

info@multinal.com

https://multinal.com

Multinal Group

Multinal Group specialiseert zich als een innovatieve, internationale onderneming in het bieden van oplossingen op het gebied van oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen. Zij doet dit door middel van het zo breed mogelijk adviseren over en concurrerend aanbieden van diensten op bovengenoemd gebied, bij wie dat een wezenlijk onderdeel vormt van het bedrijfsproces. Dit alles in een omgeving waar kennis en advies, kwaliteit, chemische processen en een breed pakket aan diensten in het behoeftepatroon van de klant voorzien en waarmee Multinal haar klanten ontzorgt zodat haar klanten zich kunnen richten op hun corebusiness.


Multinal Group: Specialist in oppervlaktebehandeling & industrieel reinigen


Metaaloppervlaktebehandelingen

Wanneer u het oppervlak van metalen objecten galvanisch, chemisch of mechanisch wilt laten bewerken, bent u bij Multinal aan het juiste adres. Of het nu gaat om honderden, duizenden of enkele exemplaren die moeten worden voorzien van een oppervlaktebehandeling. Multinal combineert het oude vertrouwde vakmanschap met moderne technieken wat resulteert in topkwaliteit en een uitstekende sier-, bescherm- of corrosiewerende laag. Naast de ruime keuze uit diverse oppervlaktebehandelingen, biedt Multinal ook voor- en nabewerking, verpakking, assemblage en transport.

Industrieel reinigen
Als het om vakkundige industriële reiniging op locatie gaat bent u bij Multinal Group aan het juiste adres. Bij het industrieel reinigen kunt u denken aan het chemisch technisch reinigen van pijpleidingen, tanks, warmtewisselaars, procesinstallaties, productie-units, machines, stoomketels, koeltorens en andere procesonderdelen alsmede het testen van deze systemen. Zelfs het ultrasoon reinigen van sprinkler nozzles en het testen behoort tot onze mogelijkheden. Bij een goedlopend productieproces kan door vervuiling van uw leidingsystemen en procesinstallaties stagnatie optreden. Deze stagnatie kunt u eenvoudig voorkomen door preventief of periodiek uw systemen of procesinstallaties industrieel te laten reinigen. U voorkomt met reinigen niet alleen dat uw machines last ondervinden van verminderde warmteoverdracht door kalk, ijzerzouten, vetaanslag en (montage)vervuiling, maar de kans op schade aan uw machines neemt drastisch af.

industriele en maritieme diensten
Voor de offshore en onshore verzorgen wij de verschillende oppervlaktebehandelingen en diensten op het gebied van industrieel reinigen. Aan boord van cruise-, ferry-, vracht- en marineschepen is het essentieel om preventief te reinigen. Bovendien bespaart u met preventief reinigen tijd en geld op reparatie werkzaamheden door derden, die het uiteindelijke probleem niet oplossen. Daarnaast leveren wij de chemicaliën voor tussentijds onderhoud en reiniging van vacuüm toiletsystemen.

desinfectie service
Door de actuele ontwikkelingen met het Covid-19 virus en de daarbij behorende risico’s van overdracht staat desinfectie prominent in de schijnwerpers. Elk oppervlak kan een bron zijn van vervelende ziektekiemen en ziekteverwekkers, dit zijn niet uitsluitend contactvlakken zoals deurgrepen, lichtschakelaars e.d. Hoe efficiënt u ook schoonmaakt, veel bacteriën en virussen blijven als onzichtbaar vuil achter en dienen aanvullend op de reguliere reiniging geëlimineerd worden middels een desinfectie. Onze toegepaste desinfectie methode is uitermate geschikt om bacteriën en virussen op een effectieve manier te bestrijden, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit doen we met biocides die een virusclaim hebben en een toelatingsnummer van het CTGB, uitsluitend te gebruiken door professionals.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht