Go to top

Oudenhof 2A

4191 NW Geldermalsen

+31 6 289 23 577

hallo@haraldpihl.nl

https://www.haraldpihl.nl

Harald Pihl AB

HARALD PIHL is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Opgericht in 1912 en tot op de dag van vandaag geleid door de derde en vierde generatie van de Pihl familie. Door meer dan 100 jaar ervaring in ons vakgebied hebben wij langdurige contacten opgebouwd over de hele wereld en kunnen u adviseren met onze kennis en ervaring van metalen.


Europa’s grootste voorraad van nikkellegeringen en titanium

HARALD PIHL houdt voorraad en handelt in plaat, strip, staf, draad, buis, lastoevoegmateriaal, fittingen, flenzen, smeedstukken, etc. In onze voorraad vindt u nikkellegeringen, hitte- en corrosiebestendige legeringen, titanium en titaniumlegeringen, koperlegeringen, roestvast staal, etc. Onze magazijnen bevinden zich in Zweden (Stockholm) en Duitsland (Krefeld).


Snelle levertijden
HARALD PIHL staat bekend om haar snelle levertijden. Een bestelling voor de lunch is dezelfde dag nog verzonden. Onze uitstekende relatie met transportbedrijven garandeert een snelle en betrouwbare levering.


Actuele voorraadlijst
Wil u meer weten over onze mogelijkheden en voorraad? Bekijk dan onze actuele voorraadlijst
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht