Go to top

Auwemalaan 160

9351 NW Leek

0594 - 677 030

verkoop@rvs-noord.nl

https://www.rvs-noord.nl

RVS Noord

RVS Noord – voorheen RVS Leek – is toonaangevend in de bewerking en assemblage van RVS halffabrikaten en eindproducten op maat. Sinds 1983 zijn wij de vaste partner voor apparatenbouwers, machinefabrieken, engineeringsbureau’s en andere opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten. Onze klanten komen uit de voedingsindustrie, de medische sector, landbouw, RVS verwerkende industrie, ruimtevaart en design. RVS Noord voert alle werkprocessen zoals lassen, kanten en zetten in huis uit, inclusief beitsen. Dit garandeert korte levertijden en beheersbaarheid van het totale proces.

Startpunt voor RVS
RVS Noord is uw startpunt voor RVS. Of het nu gaat om onderdelen van roestvaststaal voor de apparatenbouw, machinebouw, constructiewerk en toelevering van halffabrikaten, of de assemblage van een complete RVS installatie. Topkwaliteit leveren in RVS; dat is waar onze vakmensen elke dag aan werken. Om deze kwaliteit te waarborgen stellen we hoge eisen aan ieder aspect van het werkproces. En houden we vinger aan de pols door alle werkprocessen in eigen huis uit te voeren. Ook zorgen onze vakmensen ervoor dat uw apparaat op locatie geïnstalleerd wordt.

Korte levertijden door bewerkingen in eigen huis
Tekenwerk, snijden, lassen, assemblage en beitsen; alles vindt in eigen huis plaats. Wat RVS Noord uniek maakt is dat we ook een eigen beitsbad hebben. Dat garandeert korte levertijden en een beheersbaar proces.

RVS voor industriële toepassingen
Meer dan 80% van de opdrachten die RVS Noord uitvoert zijn voor de apparatenbouw:
• Tank- en apparatenbouw
• Machinebouw
• Constructiewerk
• Productie van halffabrikaten

In veel gevallen denken onze technisch tekenaars mee in het voortraject van een project en geven zij advies over materialen en werkwijze. Onze specialisten denken mee in de toepasbaarheid en werken vervolgens de tekeningen uit tot een compleet apparaat op maat. Deze werkwijze zorgt ervoor dat hoogwaardige kennis van materialen en bewerkingen in een vroeg stadium worden benut.

Roestvast stalen producten over de hele wereld
RVS Noord is regionaal en internationaal actief. We werken voor engineeringsbureau’s, apparatenbouwers, machinefabrieken en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Maar de RVS-producten van RVS Noord zijn over de hele wereld te vinden.

Opleidingen en certificeringen
RVS Noord vindt het belangrijk om te zorgen voor een open, eerlijke en veilige werkomgeving. Deze eerlijkheid en nuchterheid passen we ook toe naar onze leveranciers en klanten. Groeien doen we door vaktechnische opleidingen en cursussen. Zo zijn onze lassers echte specialisten en in het bezit van lascertificaten. RVS Noord is gecertificeerd conform:
• ISO9001:2015
• VCA*2008/5.1

Onze vakmensen assembleren RVS halffabrikaten tot een eindproduct op maat.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neemt u dan contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop@rvs-noord.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht