Go to top

Voor de Kijkuit 1

4001 HG Tiel

+31 (0) 344 675 555

info@oostendorp.com

https://www.oostendorp.com/

Oostendorp Apparatenbouw BV

Met ruim 100 jaar aan ervaring in de metaalindustrie heeft Oostendorp zich ontwikkeld tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en lassen van allerlei verschillende constructies, toestellen en apparaten. Van warmtewisselaars tot drukvaten, van on-site reparatie tot klant specifieke constructies. Onze ervaring en deskundigheid in het verwerken van allerlei soorten metalen is zeer breed, daarom durven we te zeggen: ”Er is niets dat Oostendorp niet kan ontwerpen of bouwen!” 

Vakbekwaam
Ervaren vakmensen, deskundige ingenieurs en enthousiaste leerlingen zorgen ervoor dat we in staat zijn om aan elke behoefte van de klant, nu en in de toekomst te voldoen.

Betrouwbaar
Op tijd leveren en volgens de afgesproken specificaties. Een goede planning en een transparante en frequente communicatie zorgen ervoor dat wij elke keer weer kunnen voldoen aan uw eisen en deadlines.

Flexibel
Scope, specificaties en tijdschema’s kunnen continu veranderen. Op tijd anticiperen, snel schakelen en een goede planning is een absolute vereiste en is wat ons flexibel maakt.

Lokaal
Een platte organisatie gevestigd op één locatie maakt het mogelijk om continu de voortgang te bewaken en verzekert u ervan dat u altijd weet wie er op uw projecten werken. Wilt u uw project zelf zien? Kom langs en neem een kijkje!

Onze Visie
Oostendorp streeft ernaar om een lokaal gewortelde, maar internationale vooraanstaande leverancier te zijn van gespecialiseerde lasdiensten, complexe apparaten & componenten en alle aanverwante services.

www.oostendorp.com  

Oostendorp is gespecialiseerd in het bouwen en lassen van verschillende apparaten; warmtewisselaars, drukvaten, skids, leidingen, “spools”, kunstwerken etc.
Wat u nodig hebt, kunnen z
ij leveren.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht