Go to top

Oosterstationsstraat 18

9981 CE Uithuizen

+31 (0)595 43 17 29

+31 (0)595 43 17 96

uithuizen@pmf.nl

http://www.pmfmechanical.nl

PMF Industry Group

PMF Industry Group werkt voor diverse opdrachtgevers in de (petro)chemische, olie & gas-, food-, papier en karton- en bio-based industrie alsmede de offshore en de weg- en waterbouw. Daarnaast is PMF actief in de energiesector en bij waterzuiveringen. Inmiddels is er ook ruime ervaring opgedaan in de projecten waar waterstof en processen zoals bijvoorbeeld pyrolyse in de energietransitie een belangrijke rol spelen.
 

PMF ontwerpt en vervaardigt leidingsystemen, drukvaten en hoogwaardige constructies en voert geïntegreerde projecten en onderhoud uit. PMF heeft brede kennis op het gebied van materialen, lassen, productietechnieken en conserveringssystemen. PMF is een flexibele en slagvaardige organisatie en continu in beweging als het gaat om verbeter-processen. We werken met ruim 200 mensen aan onze projecten.
 
Vestiging Uithuizen:
Hier houden wij ons bezig met de engineering en productie van een breed scala aan drukapparatuur, variërend van drukvaten, columns, separators en warmtewisselaars tot aan hoogwaardige en complexe leidingsystemen. 

Vestiging Delfzijl:
In onze 12 meter hoge productiehal zijn wij in staat om zeer grote constructies en apparaten te fabriceren. Naast vervoer over de weg, kan men ook kiezen voor vervoer over water. Onze constructiewerkplaats ligt namelijk dicht in de buurt van watertransportmogelijkheden. Vanuit deze vestiging zijn wij tevens actief op het gebied van leidingsystemen en industrieel onderhoud dat ruim 50% van onze portefeuille inhoudt.
 
Vestiging Zuidbroek:
In deze vestiging hebben we uitgebreide faciliteiten voor de engineering en productie van staalconstructies zoals leidingbruggen, supporting en primaire constructies voor installaties welke vaak geïntegreerd worden in onze projecten in de procesindustrie. 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht