Go to top

Alcoalaan 1

5151 RW Drunen

0416 386 300

https://www.hydro.com/nl-NL

Hydro Extrusion Benelux

Hydro is een volledig geïntegreerd aluminium bedrijf met 35.000 medewerkers in 40 landen wereldwijd, dat lokale expertise combineert met wereldwijde activiteiten en ongeëvenaarde R&D-mogelijkheden.

In de Benelux bevinden zich:
- 2 locaties voor grote profielen
- 3 locaties voor kleine en middelgrote profielen
- 2 smelterijen
- 2 anodisatie lijnen
- Poedercoating
- Thermal break
- Friction Stir Welding
- Modern machinepark voor mechanische bewerking
- Matrijzen makerijen
Met Hydro blijf je altijd een stapje voor

Met onze lokale productie-eenheden in de Benelux vervaardigen we geëxtrudeerde aluminium profielen en componenten en bieden we knowhow over het ontwerpen met aluminium, logistieke oplossingen en financiële voordelen. We ondersteunen zowel regionale producenten als wereldspelers.
Ons doel is om onze klanten optimaal te ondersteunen in het gebruik van duurzaam aluminium. Samen met ons reduceren onze klanten gewicht en assemblagekosten met relatief lage werktuigkosten.
Bovendien werken we samen met onze klanten om producten en oplossingen te ontwerpen die na gebruik makkelijk gedemonteerd kunnen worden, waardoor we nog een stap verder gaan op weg naar een circulaire economie.
ASI Performance Standard

Wanneer u geëxtrudeerd aluminium bestelt bij een productielocatie van Hydro die ASI-gecertificeerd is, kunt u erop vertrouwen dat uw leverancier vastberaden en systematisch inzet op milieubewustzijn en sociale verantwoordelijkheid.
Onze werkmethode


Wij zijn graag vanaf het begin betrokken bij het ontwerpproces om u te adviseren omtrent aluminium profielen. Daarna zoeken we samen met u de beste logistieke oplossing, in combinatie met korte leveringstermijnen, leverbetrouwbaarheid en flexibele bestelhoeveelheden.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht