Go to top

Apollo 25

8448 CL Heerenveen

0513 - 622 841

verkoop@snijnoord.nl

https://www.snijnoord.nl

SNIJ Noord

 SNIJ Noord is een Fries bedrijf: nuchter, zelfbewust, we doen wat we beloven. Ons bedrijf beschikt over:
• 1 Trumpf 5KW 3000x1500
• 1 Trumpf 6 KW TruLaser 3030 Fiber
• 1 Trumpf 6KW 6000x2000
• 1 Trumpf TruLaser Tube 7000
• 2 krachtige watersnijmachines (11x3 meter en 6x3 meter waterjets).

Met dit machinepark kan SNIJ Noord een breed snijpakket aanbieden in diverse soorten roestvaststaal, staal en aluminium. De Trumpf 6KW 6000x2000 lasersnijmachine is door de afmeting geschikt voor divers groot lasersnijwerk. De Trumpf TruLaser Tube 7000 lasersnijdt buizen en profielen met een maximumdiameter van 254 mm en maximale wanddikten van 8 mm bij constructiestaal.

Mentaliteit voor topkwaliteit
We organiseren ons bedrijf, onze processen en onze talenten op zo'n manier dat we in staat zijn topkwaliteit te leveren. Want over kwaliteit verschillen we niet van mening. Continue ontwikkeling, een frisse en kritische blik op ons werk plus de juiste vakmensen op de juiste plek zorgen ervoor dat we blijven groeien, onze processen voortdurend blijven optimaliseren en voor iedere opdracht streven naar het leveren van een cadeau voor de klant.

Een cadeau voor de klant
Dat betekent dat van het eerste contact tot en met de oplevering van het halffabrikaat de klantvraag centraal staat. Iedere medewerker is zich ervan bewust dat de kwaliteit van zijn werk invloed heeft op het proces bij de klant. Om te blijven waarborgen dat we uw order afleveren als een cadeau, zorgen we voor gestroomlijnde werkprocessen, hebben we alle disciplines in huis en werken we nauwkeurig en gestructureerd. Dat maakt het mogelijk om, mocht dat een keer nodig zijn, een order met spoed te leveren en flexibel in te spelen op bijzondere klantvragen. Daarnaast voert SNIJ Noord regelmatig werk uit voor klanten die (tijdelijk) extra capaciteit nodig hebben. In overleg bepalen we welke werkzaamheden door SNIJ Noord uitgevoerd worden. We gaan voor kwaliteit, dat staat voorop.

TÜV gecertificeerd
Voor iedere opdracht kijken onze specialisten kritisch naar materiaalkeuze en nesting, zodat u voor al uw snijwerk verzekerd bent van de juiste kwaliteit en de optimale prijs. Het meeste materiaal is Europees gecertificeerd zodat u zeker weet dat u voor kwaliteit kiest. SNIJ Noord is gecertificeerd conform 3.1 certificaat en overstempelbevoegd volgens TUV Nord Certificaat. U weet dus waar uw materiaal vandaan komt en kunt uw product het hele proces door volgen en traceren.

Vanzelfsprekend voor SNIJ Noord
SNIJ Noord is gespecialiseerd in het lasersnijden, buislasersnijden en watersnijden van diverse soorten en diktes RVS, staal en aluminium, en in staat platen, buizen en profielen in nagenoeg alle uitvoeringen te snijden. Ook verzorgen wij in huis de nabewerking.
SNIJ Noord is gespecialiseerd in het lasersnijden van diverse soorten en diktes RVS, staal en aluminium, en in staat platen, buizen en profielen in nagenoeg alle uitvoeringen te snijden. SNIJ Noord is uw totaalleverancier voor lasersnijwerk op maat. Onze Friese aard is terug te vinden in onze manier van werken en in de manier waarop we met elkaar omgaan:
• Afspraak is afspraak. We maken waar wat we beloven. SNIJ Noord is een team, wij doen niet aan managers of afdelingen. Bij ons staat de klant vooraan.
• SNIJ Noord gaat voor de hoogst haalbare kwaliteit, die zekerheid staat. Wij leveren telkens opnieuw precisiewerk, zowel bij unieke onderdelen als in serieproductie.
• SNIJ Noord handelt snel en klantgericht. Onze organisatie is stevig ingericht op kwaliteit. Wij spelen proactief in op wensen en zijn wendbaar als flexibiliteit nodig is.

Partner voor diverse sectoren
SNIJ Noord is de partner voor snijwerk voor diverse sectoren in de metaalverwerkende industrie. Zeer regelmatig werken we nauw met opdrachtgevers samen voor de realisatie van een nieuw product. Wij adviseren en denken mee in de keuze van materialen. SNIJ Noord staat garant voor de kwaliteit van het eindproduct. Bij SNIJ Noord is afspraak simpelweg afspraak. SNIJ Noord voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Dus geeft u uw werk aan SNIJ Noord uit handen, dan hoeft u er zich geen zorgen meer om te maken. Het is geregeld, op tijd en volgens afgesproken kwaliteit.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht