Go to top

LassenRSS

 • 3M

  3M is een wereldwijd, technologiegeoriënteerd, bedrijf dat innovatieve oplossingen levert voor alledaagse problemen. Wetenschap kan de wereld veranderen, de hardnekkigste problemen oplossen en vorm geven aan de toekomst. Maar wetenschap is slechts wetenschap, totdat u de kennis op iets toepast. Niemand die dit beter weet dan 3M. Geen enkel ander bedrijf maakt zo’n intensief gebruik van wetenschap om telkens tot nieuwe innovaties te komen. Dat is 3M Science. Applied to life.™

  Lees verder

 • Element Materials Technology

  Vandaag de dag zijn we een wereldwijd netwerk van onafhankelijke, geaccrediteerde laboratoria met deskundigen die gespecialiseerd zijn in het testen en onderzoeken van materialen, schadeonderzoek en product kwalificatie testen. Met een team van meer dan 1800 wetenschappers, ingenieurs en technici, die werkzaam zijn in laboratoria verspreid over de VS en Europa, zijn wij de aangewezen partner voor materiaal technologische oplossingen.

  Lees verder

 • EQIN

  EQIN is de grootste en een betrouwbare speler op het gebied van verhuur, verkoop en opleidingen van industrieel materieel, gereedschap en verbruiksartikelen in de Benelux. Wij leveren niet alleen materieel, maar helpen u ook met het optimaal inzetten en gebruiken van materieel en gereedschap.

  Lees verder

 • Migatronic

  Als het om lassen en automatische lassystemen gaat, is de naam Migatronic in een groot deel van de wereld beroemd. En dat komt door de technologische hoogstandjes, de betrouwbaarheid van het product en ons vermogen om zelfs aan de hoogste klanteneisen te voldoen.

  Lees verder

 • Visser Las/Snijtechniek BV

  Om veilig, efficiënt en schoon te lassen, heeft u een betrouwbare partner nodig die tegen de beste condities, op het juiste moment levert en waar u efficiënt mee samen­ werkt. Kosten verlagen doet u immers niet alleen met lastechnische innovaties, maar juist ook door uw inkoopproces te vereenvoudigen. Visser Las / Snijtechniek maakt dat mogelijk door het bieden van uw digitale dossier, waardoor u bestellingen met slechts enkele muiskliks aan ons doorgeeft.

  Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht