Go to top

Zomerdijk 27-33

3402 MJ IJsselstein

+31 30 68 602 11

http:/www.robametals.com

Roba Metals

Roba Metals, ruim 80 jaar een passie voor metaal!

Het onafhankelijke, Nederlandse familiebedrijf Roba heeft dankzij een nuchtere houding, scherpe koopmansgeest, en geavanceerde bewerkingstechnieken een stevige positie op de nationale en internationale metaalmarkt veroverd. Een positie die elk jaar groeit.

Bij Roba zijn dagelijks ruim 600 medewerkers actief in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Staal
Roba is al decennia lang een gerenommeerd leverancier van vlakke staalproducten. Onze kracht schuilt in ruime kennis en ervaring die ons goed van pas komen bij de bewerking van diverse kwaliteiten staal in ons service center. Naast het bewerken van rollen staal tot band en plaat kunnen wij onze afnemers in transito materiaal leveren, waarbij wij gebruik maken van onze uitgebreide kennis van zowel de nationale als internationale staalmarkt.

Aluminium en Roestvast staal
Roba heeft haar sporen inmiddels verdiend als toeleverancier van aluminium en roestvast staal in de vorm van plaat en band. In onze service centers beschikken wij over geavanceerde cut-to-length lijnen (geschikt om platen tot een lengte van 12 meter en een breedte van 2 meter te produceren) en meerdere slijp/borstelmachines. Ons uitgebreide machinepark stelt ons in staat om hele korte leveringstijden te realiseren. Daarnaast vertegenwoordigen wij Rimex Metals, specialist in het produceren van roestvast staal met een unieke finish voor esthetische toepassingen en machinebouw.

De afdeling High Application Alloys is gespecialiseerd in hoogwaardige legeringen, waaronder hittebestendig RVS in diverse kwaliteiten, corrosiebestendige legeringen,
Nikkelhoudende legeringen en Titaan legeringen.
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht