Go to top

Basicweg 15d

3821 BR Amersfoort

+31 (0)33-4558788

info@metaaltechniek.nl

https://www.metaaltechniek.nl/

Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. is in naam een technische groothandel in schuur- en slijpmiddelen. In de praktijk zijn we veel meer het verlengstuk in de productie van metaalverwerkende bedrijven.


Kennisgedreven groothandel

De afgelopen 50 jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Die willen we inzetten om het verschil te maken op de werkvloer. Daarbij is ons grootste doel om bedrijven sneller en efficiënter te laten werken door de juiste gereedschappen voor de juiste applicaties in te zetten. Met grote regelmaat worden er door de fabrikanten nieuwe schuurmaterialen op de markt gebracht. Die testen we zelf in eigen huis. En als we overtuigd zijn van de kwaliteit en de toepassing, introduceren we dit bij onze klanten. Zo nemen we de klanten test-werk uit handen en zijn ze toch altijd op de hoogte van innovaties en relevante noviteiten in de markt.

Wij hechten er grote waarde aan dat we onafhankelijk van een merk advies kunnen geven. Daarom vertegenwoordigen we veel bekende en minder bekende merken. Kwaliteit van schuurmateriaal meten we het liefst af met de stopwatch. Als we sneller de gewenste finish behalen zijn wij tevreden.


Leveranciers en partnerships

Verder vinden we het belangrijk dat een merk duidelijke sterke punten en iets toevoegt dat waarde heeft voor ons en onze klanten. Die waarde kan ook in de relatie zitten. Want mensen doen zaken met mensen.
Samen optrekken doen we ook met Q-Fin. Zij als innovatieve bouwer van ontbraammachines, wij als specialist met kennis van het slijpproces. Welke borstels gebruik je voor een bepaalde applicatie? Welke schuurband zet je op de ontbraammachine? Samen bezoeken we de klanten en zijn we betrokken bij het proces van testen en aftersales.


Onze buitendienst zijn geen vertegenwoordigers maar adviseurs

Met zeven adviseurs in de buitendienst, komen we door heel Nederland bij veel verschillende soorten bedrijven in de maakindustrie. Maar we zijn ook steeds meer in België en Duitsland te vinden. Overal waar metaal of kunststoffen worden bewerkt, kunnen wij iets betekenen. Onze werkwijze is uniek en we merken dat er op die manier ook over ons gepraat wordt in de markt.  Onze doelgroep bevindt zich onder andere in de:
 

  • Scheepsbouw en offshore
  • Gieterijen
  • Staal Constructiebouw
  • Jachtbouw
  • Turbine-industrie
  • Polyester-industrie
  • Plaatwerk-industrie
  • Aluminium constructiebouw
  • VliegtuigindustrieMETAC, opleiding in schuren en slijpen van metalen

Ons eigen opleidingscentrum, de METAC, draagt zeker bij aan onze naam als kennispartner. Wij geven ééndaagse trainingen over de wetenschap achter de schuur- en slijptechnologie. Naast een deel theorie gaan we veel in het praktijklokaal aan de slag, liefst met zelf meegebrachte werkstukken. Veel kennis ebt op dit moment weg uit de markt en de jonge generatie wil graag leren. Daarom wordt een dag in de METAC ook zo gewaardeerd. Men komt tegemoet aan de behoefte om zichzelf te ontwikkelen en te leren. Investeren in werknemers wordt door hen als bindende factor ervaren!
Lees meer op onze website:  https://www.metaaltechniek.nl/metac


Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk item. Daarom komt in elke training ook een stukje veiligheid aan bod met praktische tips of met specifieke producttrainingen zoals: "Hoe gebruik ik mijn Speedglas laskap optimaal" ? Ook geven wij een toolbox veiligheid op de werkvloer, met metingen op stofconcentratie, decibellen en veiligheid van machines en gereedschappen.
 

Binnendienst en service

Ook van onze binnendienst mag u kennis en service verwachten. De telefoon werkt nog altijd snel en direct. Maar onze klanten waarderen ons online portal ook enorm. Voor bestellingen, voor orderhistorie, lopende aanbiedingen, voorraad-check en noem maar op. Ook diverse koppelingen met uw eigen software-systeem behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u zelf ervaren wat Metaaltechniek voor u kan betekenen? Bel 033-4558788 en u wordt direct door onze verkoop verder geholpen. Op uw verzoek komt één van onze adviseurs ook graag bij u langs!

Schroom niet, neem de proef op de som en kijk of u in uw productie ook tijdswinst kunt behalen! We gaan graag de uitdaging aan!Onderstaande artikelen zijn eerder gepubliceerd in Magazine ALURVS.nl
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht