Go to top

Industrieweg 3

B 3550 Heusden Zolder

+32 - 13530340

info@contisteel.be

http://www.contisteel.be

Contisteel - Consistent in steel

Contisteel is dé specialist in roestvast staal. Vanuit onze magazijnen in Heusden Zolder (BE) leveren wij aan Europese klanten, hoofdzakelijk in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Onze grootste troeven zijn de uitgebreide voorraad, waardoor een betrouwbare levering kan worden gegarandeerd, en een marktgerichte prijs. Behalve de meer algemene producten kunnen wij u ook niet-standaard producten binnen korte termijn leveren. Dat betekent één leverancier voor een breed pakket aan producten.
 
Verder bieden wij de mogelijkheid om klantspecifieke rvs-producten voor u op voorraad te houden en op afroep te leveren. De voordelen zijn, naast een afgesproken vaste prijs, een overzichtelijke voorraad en een snelle levering van uw producten zodat uw productieproces niet onnodig zal stagneren.  
  • Uitgebreide voorraad in AISI 304 en AISI 316 inox-platen
  • Één aanspreekpunt binnen een compacte organisatie met korte lijnen en betrokkenheid
  • Snelle reacties op uw aanvragen
  • Centrale controle op kwaliteit vanuit ons eigen service center          
  • Flexibiliteit voor kleine hoeveelheden plaat op maat 
  • Slijpen en borstelen op gewenste korrel en foliën (enkel- en dubbelzijdig)
  • Slitten van bandmateriaal
  • Decoilen (knipwerk op lengte)
 
Contisteel: uw snelle en betrouwbare leverancier van roestvast staal, voor zowel coils, smalband, platen, buizen, stafmateriaal en andere producten. Dit in diverse kwaliteiten (304-316-321-430 koud-warm-quarto) en finishes (geslepen, geborsteld, spiegelglans, gebouchonneerd, deco). Een uitgebreid machinepark geeft ons de flexibiliteit om vanuit coils platen te knippen, coils te slitten, platen te slijpen/borstelen en zelfs folie aan te brengen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
 
Contisteel BV
info@contisteel.be of bel: +32 13 530 340

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht