Go to top

De Zwette 3a

9269 RC Veenwouden

+31 (0)511 47 39 55

+31 (0)511 47 53 51

info@sri.nl

http://sri.nl

SRI BV

SRI, of voluit Speciaal Roestvrijstaal Industrie b.v., is een middelgroot bedrijf uit Veenwouden, dat is gespecialiseerd in het engineeren en produceren van hoogwaardige apparaten voor de chemische, petrochemische en farmaceutische industrie. Daarbij richt SRI zich voornamelijk op de verwerking van diverse roestvaststaalsoorten en hoogwaardige legeringen. Onder keur worden er unieke delen gemaakt, van kleine bioreactoren tot apparaten met een lengte van wel veertig meter!

‘Vanaf de start in Veenwouden in 1957, met een kantoor en één hal, is SRI steeds meer gaan uitbreiden en is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met circa 75 man’, vertelt sales manager, ing. Fred de Vries. ‘Daarbij is de bedrijfstak wel verschoven. In de beginjaren bedienden we de voedselindustrie, waaronder slagerijen, bakkerijen, melkindustrie en kaasmakerijen. Sinds de jaren ‘80 heeft SRI de focus gelegd op het hogere segment binnen de chemische, petrochemische, farmaceutische en biotechnologische industrie.’
Inmiddels beschikt het bedrijf over een terrein van 25.000 m² en een werkvloer van 13.000 m². Grote delen kunnen worden getransporteerd over water.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht