Go to top

Nieuwe Dukenburgseweg 20

6534 AD Nijmegen

31(0) 24 3522 911

31(0) 24 3522 202

http://www.lincolnelectric.nl/

Lincoln Electric

Lincoln Electric is een van de wereldmarktleiders in de las- en snijtechnologie.

In Amerika zijn we onbetwist marktleider op het gebied van lasapparatuur, lastoebehoren en toevoegmaterialen. Met de overname van Air Liquide Welding in 2017, versterkten we onze marktpositie verder op de Europese markt, dank zij sterke merken zoals Oerlikon, SAF FRO en Weldline. Bovendien werd het aanbod uitgebreid met complementaire producten zoals onder meer naadloos gevulde Fluxofil draden, een uitgebreid aanbod aan accessoires, luchtbehandeling- en filterinstallaties en automatische las- en snijoplossingen. De gebundelde expertise laat ons toe onze klanten nog meer, betere en completere oplossingen te bieden. 

De regionale verkooporganisatie die de Noord Europese regio (waaronder Nederland en Vlaanderen) bedient is het in het Nederlandse Nijmegen gevestigde Lincoln Smitweld. Deze van origine Nederlandse producent van lastoevoegmaterialen, maakt sinds 1992 deel uit van Lincoln Electric. Naast de regionale verkooporganisatie hebben we een uitgebreide structuur van ervaren mensen, die bedrijven technische ondersteuning kunnen bieden. Het betreft product- en applicatiespecialisten die klanten helpen en adviseren bij het optimaliseren van productieprocessen en hen kunnen helpen bij nieuwe applicaties.  Het zeer complete pakket van producten wordt met kennis en ervaring gebundeld tot een totaaloplossing. Naast een competent team van verkoop- en verkoopondersteunende specialisten, beschikken we over een zeer compleet uitgerust Weldtech Center, waar demonstraties, feasibility tests en opleidingen voor de klanten georganiseerd kunnen worden. 


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht