Go to top

Klaprozenweg 101

1033 NN Amsterdam

020 4 35 35 35

nlinfo@airproducts.com

http://www.airproducts.nl

Air Products Nederland B.V.

Sinds onze oprichting, meer dan 60 jaar geleden, biedt Air Products innovatieve oplossingen die aan de eisen van onze klanten op gasgebied voldoen.

Air Products levert industriële-, speciale- en medische gassen, alsmede gassen voor de voedingsmiddelenindustrie. Gassen worden geleverd in cilinders, pakketten, vloeistofvaten en tanks. Het veilig installeren van randapparatuur kunnen wij geheel volgens uw wensen uitvoeren.

Onze gassen worden gebruikt voor lassen en (laser)snijden, maar ook voor het gasverpakken, invriezen of koelen van levensmiddelen. Daarnaast bedienen wij ook de offshore markt, de medische wereld en de chemische sector. Voor laboratoria, het milieusegment en pharmaceutische bedrijven hebben wij een reeks hoogzuivere gassen en gasmengsels ter beschikking. Alle denkbare gassen zijn leverbaar, waaronder helium, argon, stikstof, lasgassen, speciale gassen, zuurstof, acetyleen, koolzuur (CO2) en waterstof.

Vraag naar onze veilige en kostenbesparende Integra® cilinders, de Maxx ® beschermgassen voor beter laswerk en naar onze CryoEase® service voor leveringen in kleine cryogene tanks. Zoekt u hoogzuivere calibratie gassen of procesmengsels, informeer dan naar ons Experis® gamma en BIP® cilinders met ingebouwde filter.

Ook leveren wij on-site gasproductiesystemen. Deze systemen leveren niet alleen gas voor een voordelige prijs maar zijn ook een milieubewust alternatief. Ze zorgen namelijk dat het aantal leveringen per truck verminderen.

Neem contact op met Air Products voor klantgerichte ondersteuning en een uitgebreid netwerk van verkooppunten, verspreid over het land.
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht