Go to top

Rijnaakkade 6

5928 PT Venlo

+31 (0)77 – 389 88 88

+31 (0)77 – 389 89 89

sales@mifa.eu

http://www.mifa.eu

Mifa

Aluminium precisie extrusie
Mifa is specialist in aluminium extrusie profielen. We produceren compleet afgewerkte precisie producten met maattoleranties vanaf ± 0,02 mm. Die nauwkeurigheid in aluminium profielen geeft ongekende mogelijkheden. Door precisie extrusie hebben ontwerpers een enorme vormvrijheid, zonder de beperkingen van standaardnormen. Daardoor kunt u het optimale product realiseren. Mifa engineers helpen u hier graag mee. Dankzij co-engineering ontstaan de beste profielen. Precisie extrusie van aluminium profielen is een perfect alternatief voor verspanen.

Technieken
Wat 45 jaar geleden begon met een kleine extrusiepers, is nu een groot, modern machinepark waar we een volledig afgewerkt en compleet product fabriceren. Voor klanten is Mifa dan ook een one stop shop voor precisie extrusie, machining, oppervlaktebehandeling en assemblage. Hebben we een specifieke techniek niet zelf in huis, dan schakelen we de expertise van anderen in. Als klant heeft u ook in dat geval slechts één aanspreekpunt: Mifa.

Kwaliteit
Mifa produceert hoge kwaliteit extrusieprofielen. Hiervoor passen wij niet alleen procescontrole, maar ook strenge productcontrole toe.
AS 9100 certificering
Mifa levert o.a. aan bouwers en toeleveranciers in de vliegtuig- en luchtvaartindustrie wereldwijd. Deze markt stelt strenge eisen aan de kwaliteit van het oppervlak, de sterkte van het materiaal en het gewicht van de precisieprofielen. Met ons uitgebreid pallet aan coatings, het brede scala aan aluminium- en magnesiumlegeringen en onze lichtgewicht extrusieprofielen –wanddiktes vanaf 0,25 mm!- voldoen wij aan alle eisen.

Met het AS 9100 certificaat bevestigt Mifa dat de productie- en bedrijfssystemen van Mifa voldoen aan de zware kwaliteitsnormen op het gebied van lucht- en ruimtevaart en hier plukken onze klanten in de automotive, industrie, medische markt en alle andere markten ook de vruchten van!

Ervaar het zelf. Ervaar precisie, ervaar de Mifa-norm.
mifa.eu

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht