Go to top

Van der Waalsweg 13

3241 ME Middelharnis

+31 (0) 187 890900

info.heproflex@heleon-group.com

https://www.heleon-group.com/nl-nl

Heleon Group

Heleon Group staat voor synergie in hoogwaardige procescomponenten voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, bio-processing, vacuümtechniek en semicon en beschikt over de grootste voorraad componenten voor food, pharma en semicon in Europa.


Naast dit zeer uitgebreide standaard componentenprogramma worden klantspecifieke onderdelen door ons vervaardigd in onze eigen werkplaats. Dit optimale pakket maakt uw project tot een succes. Graag denken we met u mee en ontwikkelen samen met u de meest effectieve toepassingen en oplossingen.Heleon BV werd in 2000 opgericht door ondernemer Jan Timmer. In 2002 vond de acquisitie plaats van het in 1996 opgerichte PMA BvbA en is de naam gewijzigd in PMA-Heleon NV. Met de acquisitie van Holstaal BV in juli 2008 werd Heleon Group een feit en sinds april 2013 is Heleon Group uitgebreid met Heproflex BV. In het voorjaar van 2018 werd Belgische marktleider en branchegenoot Gillain & Co NV overgenomen. Heleon Group levert een volledig pakket procescomponenten, waaronder buizen, leidingcomponenten, afsluiters, slangen en instrumentatie aan haar afnemers. Heleon Group bouwde de afgelopen jaren een sterke positie op in de medische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, vacuümtechnologie, semicon en algemene industrie in Nederland en België. De kern voor dit succes is gelegen in het voeren van een breed assortiment procescomponenten en het in eigen beheer vervaardigen van specials, een ruime voorraad, een brede basis in logistiek- en projectmanagement, sterke technische vaardigheden en jarenlange inkoop- en verkoopervaring. 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht