Go to top

Van der Waalsweg 13

3241 ME Middelharnis

+31(0)187 489606

info@heleon-group.com

http://www.heleon.nl/

Heleon Group

De Heleon Group staat voor synergie in hoogwaardige procescomponenten voor de Voedingsmiddelen Industrie, Farmaceutische Industrie, Bio-Processing, Vacuum Techniek en Semicon. Naast een zeer uitgebreid componentenprogramma kunnen klantspecifieke onderdelen door ons vervaardigd worden. Dit optimale pakket maakt ook uw project tot een succes. Graag denken we met u mee en ontwikkelen samen met u de meest effectieve toepassingen en oplossingen. De Heleon Group beschikt over de grootste voorraad componenten voor Food, Farma en Semicon in Europa. Ontdek de kracht van de Heleon Group.

De Heleon Group bestaat uit Heleon BV Nederland, PMA-Heleon NV België en Holstaal BV Nederland. Heleon werd in 2000 opgericht door ondernemer Jan Timmer. In 2002 vond de acquisitie plaats van het in 1996 opgerichte PMA BvbA en is de naam gewijzigd in PMA-Heleon NV. Met de acquisitie van Holstaal BV in juli 2008 werd de Heleon Group een feit. De Heleon Group levert een volledig pakket procescomponenten, waaronder buizen, leidingcomponenten, afsluiters en instrumentatie aan haar afnemers. De Heleon Group bouwde de afgelopen jaren een sterke positie op in de Medische-, Farmaceutische- Voedingsmiddelen industrie, Vacuum Technologie en Semicon in Nederland en België. De kern voor dit succes is gelegen in het voeren van een breed assortiment procescomponenten en het in eigen beheer vervaardigen van specials, een ruime voorraad, een brede basis in logistiek- en projectmanagement, sterke technische vaardigheden en jarenlange inkoop- en verkoopervaring.
 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht