Go to top

Paramariboweg 45

7333 PA Apeldoorn

+ 31-55-5426-392

Apeldoorn@bodycote.com

https://www.bodycote.com/nl/

Bodycote Hardingscentrum BV

Bodycote plc is een beursgenoteerde onderneming met hoofdkantoor in het Noord-Engelse Macclesfield, ten zuiden van Manchester.Specialiteit:
  kolsteriseren®


Gedurende bijna 30 jaar biedt de onderneming dienstverleningen op het gebied van warmtebehandelingen en Hot Isostatic Pressing (HIP).

Continue investeringen in meest geavanceerde installaties en de verdere ontwikkeling van innovatieve behandelingen zijn de basis voor een gestadige groei.


Warmtebehandeling

De Bodycote Central European Group is uw specialist voor warmtebehandelingen in Europa. Onze vakkundige medewerkers begeleiden u met alle aanwezige kennis van de wereldwijd grootste toeleverancier van warmtebehandelingen


Verbindingtechnieken

Het Vacuüm solderen wordt als een veelzijdige verbindingstechniek bij steeds meer producten toegepast. Veel toepassingen worden eerst zelfs door de inzet van soldeertechnieken realiseerbaar.Door diffusie- en legeringprocessen ontstaan sterke, homogene verbindingen, die in vele gevallen de sterkte van lasverbindingen overtreffen.Bodycote biedt u een uitgebreide kennis van soldeertechnieken en constructies, keuze van het geschikte soldeerprocédé tot de meest kostengunstige productie. De toepassingsmogelijkheden variëren van sterke, homogene verbindingen voor maximale veiligheid (bijv. In de lucht- en ruimtevaart), hygiënerelevante producten in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, tot gas- en waterdichte verbindingen voor de chemische en automobielindustrie.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht