Go to top

Gotenburgweg 24

9723 TL Groningen

050 542 1200

info@salomons-metalen.nl

http://www.salomons-metalen.nl

Salomon’s Metalen

Salomon’s Metalen heeft een grote voorraad metalen, die in vrijwel iedere gewenste legering, dikte, vorm, afmeting, lengte en hoeveelheid geleverd kunnen worden! Van gaas tot een capillaire buis, in ons assortiment vindt u het! Tevens hebben we een grote voorraad in speciale legeringen en metalen, zoals aluminiumbrons en hastelloy

Met ons uitgebreide machinepark kunnen we diverse bewerkingen uitvoeren, zoals het waterstraalsnijden van uw producten. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor deskundig advies van onze ervaren en vakkundige medewerkers. Kortom: bij ons is de klant nog altijd koning!

Onze website is een digitale versie van het bij onze klanten alom bekende en veel geraadpleegde Rode boekje, dat nog steeds in boekvorm verkrijgbaar is. Op de website vindt u niet alleen een groot deel van ons assortiment, maar ook de regelmatig bijgewerkte voorraadlijst. U bent er dan ook van verzekerd dat de metalen op onze site daadwerkelijk uit voorraad leverbaar zijn!


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht