Go to top

Tuinschouw 6

4131 MD VIANEN

+31-88-1189400

+31-88-1189499

sales@amarimetals.nl

http://www.amarimetals.nl

Amari Metals BV

Amari Metals B.V. is een gevestigde naam in de nationale en internationale handel in roestvaststalen producten, koper- en nikkellegeringen en aluminium halffabrikaten. Het bedrijf maakt deel uit van het Britse Amari Metals Europe Ltd, een internationale multi-metaaldistributeur met een compleet distributienetwerk in Europa.

Behalve door een zeer uitgebreid leverings- programma onderscheidt Amari Metals B.V. zich door specialisatie op een aantal gebieden. Onze uitstekende locatie in Vianen, de betrokkenheid en deskundigheid van onze medewerkers en de gecombineerde inkoopkracht van de gehele groep, maken ons tot een ideale partner voor een steeds bredere groep van afnemers.

Verschillende kwaliteit

Een ruime sortering van roestvast stalen buis is in naadloze uitvoering in zowel Europese als Aziatische origine, in metrisch en in inch afmetingen uit voorraad Vianen leverbaar. In verschillende kwaliteiten voeren wij buis in de afmetingen van 3.0 mm tot en met 24” (609,6 mm). Speciale legeringen, afmetingen en fix lengtes zijn verkrijgbaar op aanvraag en desgewenst klant specifiek op afroep uit voorraad leverbaar.

De deskundigheid van onze logistieke medewerkers en de kwaliteit van ons magazijn, garanderen een zorgvuldige opslag en distributie van onze producten. Betrokkenheid en flexibiliteit van al onze medewerkers staan garant voor “persoonlijke aandacht” voor al onze klanten.

Wij beschikken al sinds 1990 over een ISO 9001 certificaat. Mede hierdoor is de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze organisatie gewaarborgd.


Amari Metals specialist in RVS Buis (klik op de foto) 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht