Go to top

Bossekamp 9-13

5301 LZ Zaltbommel

0418-576060

0418-541215

info@paulmeijering.nl

http://www.paulmeijering.nl

Paul Meijering Metalen BV

Korte levertijden

Vanuit Zaltbommel levert Paul Meijering Metalen sinds 1989 buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Ons brede en hoogwaardige assortiment bestaat uit ruim 11.000 artikelen zoals buizen, platen en componenten in 8 verschillende kwaliteiten. Onze voorraad is continu op peil. Hierdoor kunnen we direct leveren. Ook dankzij de korte lijnen in onze organisatie kunnen we onze relaties efficiënt en snel bedienen. Materiaalcertificaten worden nog vóór aflevering per email verzonden.


Maatwerk

Kleinere hoeveelheden bestellen, specifieke bewerkingen of kwaliteiten nodig? Zagen, CNC draaien, kanten en zetten, lasersnijden, plasma snijden; het zijn enkele voorbeelden van maatwerk dat we kunnen leveren. Een offerte ontvangt u binnen een werkdag. Bekijk alle maatwerk mogelijkheden.
Persoonlijke service

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren. Iets wat zich doorvertaalt in onze persoonlijke service. De relaties die wij met ons klanten opbouwen zijn gericht op een langdurige samenwerking. Dat lukt alleen als we daar persoonlijk in investeren. Onze medewerkers zijn vaak jarenlang in dienst, beschikken over uitgebreide vakkennis en hebben hart voor de zaak. Dat merk je als klant overal in terug, ook in onze persoonlijke dienstverlening.


MVO

Als familiebedrijf richten we ons ook sterk op de toekomst. Duurzaamheid en continuïteit zijn daarin belangrijk. We gaan niet alleen zuinig om met onze mensen, maar ook met materialen. Zo wordt iedere verpakking in onze organisatie hergebruikt. Door restpartijen op te kopen zorgen we dat materialen niet worden vernietigd, maar als eerste en tweede keus producten een goede bestemming vinden. Onze locatie aan de Bossekamp is energieneutraal, met 1.056 zonnepanelen reduceren wij onze CO2 uitstoot met 1.250.000 kilometers per jaar. Neem hier een kijkje op ons dak.
 

Kwaliteit

De producten die wij leveren worden persoonlijk door ons gecontroleerd op kwaliteit. Het leveren van special alloys is iets waar we in uitblinken. Onze dienstverlening is maatwerk, iets waar we trots op zijn. Met een geavanceerd machinepark kunnen wij veel maatwerk aan u leveren van hoge kwaliteit. Doordat we het zelf uitvoeren hanteren wij onze eigen scherpe kwaliteitseisen.


Transport

Onze vakkundige chauffeurs leveren goederen met onze eigen vrachtwagens. De artikelen die u bestelt, verpakken wij zorgvuldig voor transport, zodat de producten veilig bij u aankomen. Dit doen we op een zo efficiënt mogelijke wijze wat besparend werkt voor zowel u als het milieu.Snelheid

Bestelt u roestvast staal bij Paul Meijering, dan krijgt u binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte. Heeft u een bijzonder verzoek over levering, of over bepaalde kwaliteiten? Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij innovatieve oplossingen. Onze voorraad is altijd op peil. Heeft u een bijzonder verzoek en is iets niet op voorraad leverbaar, dan kunnen wij het vaak de volgende dag al leveren.


Vakkundigheid

Paul Meijering is een kwalitatief bedrijf met karakter. Onze manier van werken is snel, vakkundig en vriendelijk. In een concurrerende markt als deze blijven we groeien door persoonlijke service. Die kunnen we bieden dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten.


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht