Go to top

Schutweg 6

5145 NP Waalwijk

+31 (0) 416 566 566

+31 (0) 416 566 567

verkoop@maiburg.nl

http://www.maiburg.nl/

Maiburg Schuurtechniek

Maiburg

Een sterke en betrouwbare partner. Met een zeer complete aanbod in materialen en technieken voor de professionele gebruiker. Zo zijn de schuursystemen van Maiburg Schuurtechniek speciaal ontwikkeld voor de metaal sector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor de metaalbewerking. Het polijsten, slijpen, afbramen en schoonmaken van metalen als aluminium, RVS en staal krijgt hiermee een hoger gebruiksgemak, rendement en gebruikersveiligheid. We adviseren u hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.“


Topmerken

Als specialist in uw vakgebied stelt u zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen op de voet worden gevolgd. In de metaalsector doen we dat met drie hoofdleveranciers: Sia Abrasives, Cibo en Polifilm. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd.

Polifilm

Een van de meeste recente productgroepen in ons assortiment vormen de beschermingsfolies van Polifilm. Een product met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, waardoor de introductie in Nederland een enorme vlucht neemt.


Lees hier het persbericht over Polifilm

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht