Go to top

Tuinschouw 6

4131 MD VIANEN

+31-88-1189400

+31-88-1189499

sales@amarimetals.nl

http://www.amarimetals.nl

Amari Metals BV

Amari Metals B.V. is een gevestigde naam in de nationale en internationale handel in roestvaststalen producten, koper- en nikkellegeringen en aluminium halffabrikaten. Het bedrijf maakt deel uit van het Britse Amari Metals Europe Ltd, een internationale multi-metaaldistributeur met een compleet distributienetwerk in Europa.


Behalve door een zeer uitgebreid leverings- programma onderscheidt Amari Metals B.V. zich door specialisatie op een aantal gebieden. Onze uitstekende locatie in Vianen, de betrokkenheid en deskundigheid van onze medewerkers en de gecombineerde inkoopkracht van de gehele groep, maken ons tot een ideale partner voor een steeds bredere groep van afnemers.


VERSCHILLENDE KWALITEITEN


Een ruime sortering van roestvast stalen buis is in naadloze uitvoering in zowel Europese als Aziatische origine, in metrisch en in inch afmetingen uit voorraad Vianen leverbaar. In verschillende kwaliteiten voeren wij buis in de afmetingen van 3.0 mm tot en met 24” (609,6 mm). Speciale legeringen, afmetingen en fix lengtes zijn verkrijgbaar op aanvraag en desgewenst klant specifiek op afroep uit voorraad leverbaar. De deskundigheid van onze logistieke medewerkers en de kwaliteit van ons magazijn, garanderen een zorgvuldige opslag en distributie van onze producten. Betrokkenheid en flexibiliteit van al onze medewerkers staan garant voor “persoonlijke aandacht” voor al onze klanten. Wij beschikken al sinds 1990 over een ISO 9001 certificaat. Mede hierdoor is de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze organisatie gewaarborgd.


RVS LEIDINGWERK MET PERSKOPPELING

Amari Metals is leverancier van de leidingen, appendages en gereedschappen van een nieuw, veelzijdig RVS perssysteem. Dit systeem is geschikt voor de installatie van leidingwerk in onder andere de civiele, industriële en maritieme sector.


PERSKOPPELING

De perskoppeling waarmee de buizen en fittingen aan elkaar verbonden worden is zeer gebruiksvriendelijk: eenvoudig, snel en veilig. Het systeem is bestand tegen extreme omstandigheden en corrosie en is daardoor voor de meest uiteenlopende toepassingen te gebruiken. Wij bieden het complete spectrum van pressfittingen, RVS leidingen en gereedschappen vanuit ons centrale magazijn in Vianen om het gebruiksgemak te optimaliseren. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, dragen een veelheid aan certificaten van alle gerenommeerde Europese keuringsinstanties en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer aantrekkelijk.


ALTERNATIEF VOOR LASSEN

Het persen van bochten, T-stukken, koppelingen en andere appendages is een snel, eenvoudig en betrouwbaar alternatief voor lassen en schroefdraadconstructies. De fittingen worden door middel van een persing verbonden aan de RVS leiding. De verbinding wordt afgedicht middels de O-ring in de fitting. De leiding wordt gemarkeerd voordat hij in de fitting wordt gestoken en wordt vervolgens gefixeerd (geperst) met elektrohydraulisch gereedschap. Het persen gebeurt altijd met een bek of opzetstuk met een M-profiel. Amari Metals levert snel uit voorraad op het gewenste moment, Amari Metals houdt voorraad beheer voor haar partners en Amari Metals levert maatwerk voor elke branche. 


Amari Metals specialist in RVS Buis (klik op de foto)


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht