Go to top

Tussendonk 22 / Lenniksebaan 451 B

4878 AM Etten-Leur / 1070 Brussel

+31 (0)76 - 5480200 / +32 (0) 2 33 22 90 0

info@almet.nl

https://www.almet-benelux.eu/nl/

Almet Benelux - Leading in aluminium

Almet Benelux stamt af van één van de grootste aluminium halffabricatenleveranciers ter wereld en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende aluminiumspecialist in de Benelux.


Wij leveren hoogwaardige aluminium kwaliteiten in de vorm van platen, staven, (systeem)profielen, composiet en bewerkte producten voor de sectoren Transport en Industrie. Om op de 24-uurs economie in te spelen levert Almet Benelux uit voorraad, klantspecifiek en fabriekspartijen. Wij gaan professioneel, servicegericht en onafhankelijk te werk en creëren daarbij de oplossingen voor de door u gestelde uitdagingen. Al sinds 1969 investeren wij continu in onze mensen, processen, middelen en materialen. Hierbij staat centraal dat onze medewerkers hun creativiteit en passie kunnen delen; evenals successen. Ons onderscheidend vermogen zit hem in het geven van deskundig advies, het (door)ontwikkelen van de aluminium halffabricaten en het op maat bedienen van de (niche) markten. Dit gaat gepaard met een breed servicepakket en goede bereikbaarheid.


INDUSTRIE
"Uw partner in kostenbesparend verspanen door stabiliteit en continuïteit in kwaliteit, service en kennis." Het aanbod aluminium van Almet Benelux voor de industriesector bestaat onder andere uit gewalste en gegoten platen, gewalste en gegoten precisieplaten, rondstaf, vierkantstaf, platstaf en profielen. Wij kunnen de aluminium platen, precieplaten, rond-, vierkant- en platstaven op maat zagen, evenals de platen en precisieplaten met de waterstraalsnijmachine in elke gewenste vorm snijden. Daarnaast kunnen wij via onze Duitse vestiging diverse extra bewerkingen aanbieden als horizontaal zagen van gietblokken, rondzagen, vlakfrezen en foliën.


TRANSPORT
Almet Benelux biedt een compleet systeemgamma plaat en profielen voor open- en gesloten opbouwen en kippers. Daarnaast vervaardigt Almet Benelux zijborden, laad- en losmiddelen en oprijplanken in eigen beheer. Tot het assortiment behoren ook chassisprofielen, roostervloeren, structuurplanken en Kinnegrip rongen. Bijzonder zijn de Alucore® aluminium honingraatpanelen, opgebouwd uit een bandgelakte aluminium dekplaat aan boven- en onderzijde, met een kern van aluminium honingraat. Deze panelen worden toegepast, daar waar zeer licht gewicht en hoge stijfheidseigenschappen gewenst zijn.


COMPOSIET
Aluminium composiet is een materiaal dat zich onderscheidt door de combinatie van een laag gewicht, een hoge sterkte en stijfheid en een lange levensduur. Aluminium composiet wordt in een zeer breed toepassingsgebied ingezet; de transportsector, machinebouw, clean rooms, scheepvaart en gevelbouw. Almet Benelux heeft een uitgebreid assortiment composiet-panelen in haar programma. Sandwichpanelen met diverse soorten kernmateriaal zijn uit voorraad leverbaar. Almet Benelux heeft een bijzondere expertise opgebouwd die wij graag inzetten om u te adviseren in de beste oplossing. Wij kunnen voor u ontwerpen, diverse machinale 2-D bewerkingen uitvoeren en informeren u graag omtrent onze mogelijkheden.


LINKS
ISO 9001:2015
Geschiedenis
Corporate Brochure
Brochure Industrie
Corporate Movie
Contact pagina
        

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht