Go to top

Utrechthaven 15

3433 PN Nieuwegein

030 60 80 100

030 60 80 020

info@valbruna.nl

http://www.valbruna.nl

Valbruna Nederland B.V.

Acciaierie Valbruna S.p.A.is een toonaangevende producent van halffabricaten in Roestvaststaal, Nikkellegeringen en Titaan.
Vanuit drie productielocaties in Vicenza, Bolzano en Fort Wayne (USA) worden de voorraadhoudende vestigingen wereldwijd bediend.

Sinds 1950 is de focus gericht op Roestvaststaal, High alloy steels, High speed steels en speciale roestvaststaalsoorten.
Om de concurrerende positie in de staalindustrie te behouden, wordt er continue geïnvesteerd en dit alles onder ISO 9001:2000 normering.

Valbruna Nederland B.V. is sinds 1987 als 100% dochter actief in de Benelux.
Gebruikmakend van de voorraad in Nieuwegein, de voorraad bij de fabriek en de Europese voorraad worden de klanten met eigen vervoer bediend.

Naast de commodity's, hittebestendige kwaliteiten en Duplex-kwaliteiten zijn ook de Nikkellegeringen en Titaan uit voorraad leverbaar.

Producten  RVS:
plat (gewalst, getrokken), rond (gesmeed, gewalst, getrokken, geslepen), zeskant (gewalst, getrokken), vierkant (gewalst, getrokken), hoekprofiel (gewalst), rvs betonstaal (gewalst, getrokken), nikkel-alloys en titaan (gewalst, getrokken), draad (gewalst, getrokken).

Uit voorraad en af fabriek. Reval®, Magival®, Marinox® ,Maxiva® , Aeroval® ,  Bioval®

Bewerkingen:
Vanwege het feit dat onze afnemers steeds hogere eisen stellen, kunnen wij voor u ook (serie) zaagwerk verzorgen. Met name op het beperken van materiaal toegiften voor de nabewerkingen kan dit zorgen voor enorme besparingen op materiaalkosten.
Om aan deze toegenomen eisen te kunnen voldoen, hebben wij nu de mogelijkheid om te zagen tot diameter van 430 mm met schijfdikten vanaf 10 mm.

Kwaliteit heeft een naam; VALBRUNA !!!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze bedrijfspresentatie.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht