Go to top

Bolderweg 10

1332 AT Almere

+31 (0)36-5492222

+31 (0)36-5494280

info@hego.nl

http://www.hego.nl

HEGO Stainless Steel & Aluminium

HEGO Stainless Steel & Aluminium, opgericht in 1977, is een internationale groothandel en voorraadhouder in roestvast staal en aluminium. Tot 1992 was het familiebedrijf gevestigd in Muiden waar vanwege uitbreiding en groei het toenmalige pand te klein werd. Hierdoor vond de oversteek naar Almere plaats. Ons pand aan de Bolderweg beslaat ongeveer 10.000 m2 en biedt voldoende groeimogelijkheden.

Onze missie
Onze missie is om voor gebruikers en handelaren van RVS en aluminium de ‘beste deal’ te creëren. Dit doen we door ons uitgebreide netwerk van leveranciers, onze ruime voorraad, ons in-house service center en onze deskundige aanpak.
Als familiebedrijf zijn wij flexibel, betrokken en persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om net even iets meer te doen voor onze klanten. Uw project is ook ons project, dat is onze instelling. Tevens kennen wij onze klanten persoonlijk, soms al decennia lang. Een duurzame relatie opbouwen met onze klanten vinden wij belangrijk.
Assortiment
Ons assortiment bestaat uit RVS en Aluminium platen, coils (rollen), stafmateriaal, profielen, buizen en kokers in diverse legeringen. Onze brede range producten vindt zijn weg zowel op de Nederlandse markt als op de exportmarkt, waaronder (Oost) Europa, het Midden Oosten, Zuid Amerika en Afrika.
Ons RVS assortiment bestaat uit de volgende legeringen: (AISI) 304 / 304 L / 321 / 316 / 316L / 316 TI / 409 / 430 / 441 / 444. Andere legeringen zijn op aanvraag ook mogelijk.
Voorraad online inzien
Geen zin om te e-mailen of bellen? Onze voorraad kunt u online inzien waarna u materiaal kan selecteren en direct een offerte kan aanvragen. Klik hier om naar onze online voorraad te gaan.

Service center
Naast de standaard afmetingen, maken wij materiaal op maat door ons eigen service center Foxinox. Met behulp van onze decoil installatie maken wij plaat op maat. Daarnaast kunnen wij slijpen, borstelen, foliën, snijden, knippen, slitten, zetten en strekken.
Wilt u meer over ons weten? Neem een kijkje op hego.nl of neem contact met ons op via info@hego.nl of 036 54 92 222. U bent ook welkom voor een rondleiding door ons pand met een kopje koffie.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht