Go to top

Vossenbeemd 111

5705CL Helmond

+31 (0)492 577 777

+31 (0)492 577 799

contact-NL@dacapo.com

http://www.dacapo.com

Dacapo Stainless BV

Dacapo Stainless is opgericht in 2003 en is meer dan zomaar een roestvaststaal voorraadhouder. We tellen 170 medewerkers in acht landen (Denemarken, Nederland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Slowakije en Polen) en zijn als organisatie sterk gefocust op digitalisatie en voortdurende ontwikkeling.


Dacapo omvat vele jaren roestvaststaalervaring maar vastgeroest aan tradities zijn we allerminst. Dankzij onze 2.000 actieve klanten in meer dan 50 landen zijn we een voorname speler op de roestvaststaalmarkt die een totale omzet van meer dan 230 Mio. Euro realiseert in combinatie met het hoogste EBITDA-percentage in de business. Dacapo’s productassortiment bestaat uit roestvaststalen fittingen, buizen, platen en staf. Dit vertaalt zich in meer dan 11.000 voorraadreferenties.


Dacapo’s klanten
Dacapo’s klanten zijn middelgrote tot grote bedrijven in meer dan 50 landen, met name actief in de voedingsmiddelen-, chemische- en pharmaceutische industrie. OEM-gerelateerde bedrijven, machinefabrieken, installateurs, leveranciers en andere handelaren behoren eveneens tot ons klantenbestand.
 
We bekleden een hoofdrol tussen onze klanten en een aantal van ’s werelds grootste roestvaststaalproducenten. Bovenop ons enorme assortiment aan roestvaststalen producten bieden we ook:

 

  • De beste web shop in de business
  • 2D-tekeningen en 3D-modellen van fittingen
  • Verschillende unieke services , bv. KPI-analyses, een certificatenarchief en Drag&Drop-functie op www.dacapo.com.
  • Op maat gemaakte oplossingen zoals consignatievoorraden, volledige transparantie en een persoonlijke dialoog
  • ISO 9001:2015- en ISO 14001:2015-milieucertificaten


Dacapo's leveranciers
Dacapo stelt hoge eisen aan haar leveranciers. Producten worden alleen bij toonaangevende leveranciers besteld die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dacapo is een onafhankelijk bedrijf dat haar klanten een combinatie biedt van diensten, op maat gemaakte oplossingen, goede kwaliteit, concurrerende prijzen en een uitstekende beschikbaarheid. Onze leveranciers komen zowel uit Europa als Azië.


RVS kopen bij Dacapo
Bij Dacapo bieden we klanten een rechtdoorzee en persoonlijke ervaring wanneer ze met ons zaken doen. We baseren onze adviezen op data en feiten en in combinatie met onze ervaring en kennis in de business van de klant, kunnen we steeds weer de beste oplossingen tegen zo gunstig mogelijke prijzen voorstellen. Als bedrijf zijn we ambitieus en digitaal, en zijn we steeds bereid om nieuwe paden te bewandelen om producten en diensten voor te stellen die verder reiken dan wat gebruikelijk is.


Dacapo, easy to do business with

Online shoppen:
www.dacapo.com

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht