Go to top

Bolderweg 10

1332 AT Almere

+31 (0)36-5492222

+31 (0)36-5494280

info@hego.nl

http://www.hego.nl

HEGO Stainless Steel & Aluminium

HEGO Stainless Steel & Aluminium, opgericht in 1977, is een internationale groothandel en voorraadhouder in roestvast staal en aluminium. Tot 1992 was het familiebedrijf gevestigd in Muiden waar vanwege uitbreiding en groei het toenmalige pand te klein werd. Hierdoor vond de oversteek naar Almere plaats. Ons pand aan de Bolderweg beslaat ongeveer 10.000 m2 en biedt voldoende groeimogelijkheden.

Visie
Wij werken samen met onze klanten en versterken hiermee de concurrentiekracht van al onze afnemers. Metaal verwerkende bedrijven kiezen voor Hego om ontzorgd te worden.
 
Missie
Door het aangaan van duurzame relaties en oog te hebben voor maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, werken wij aan langdurige waarde creatie voor al onze stakeholders.

Assortiment
Ons assortiment bestaat uit RVS en Aluminium platen, coils (rollen), stafmateriaal, profielen, buizen en kokers in diverse legeringen. Onze brede range producten vindt zijn weg zowel op de Nederlandse markt als op de exportmarkt, waaronder (Oost) Europa, het Midden Oosten, Zuid Amerika en Afrika.
Ons Aluminium assortiment bestaat uit de volgende legeringen: (EN AW) 1050A / 2007 / 2011 / 2017 A / 5005 / 5083 / 5251 / 5754 / 6060 / 6082 / 7075. Andere legeringen zijn op aanvraag ook mogelijk.
Voorraad online inzien
Geen zin om te e-mailen of bellen? Onze voorraad kunt u online inzien waarna u materiaal kan selecteren en direct een offerte kan aanvragen. Klik hier om naar onze online voorraad te gaan.
On-Line, 24/7 offertes
Bij Hego kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week offertes ontvangen
 
Upload eenvoudig uw tekening, selecteer het materiaal, de aantallen en de gewenste leverdatum en u heeft binnen enkele momenten uw offerte op maat.
 
Volg deze Link om uw offerte op te vragen

Service center
Naast de standaard afmetingen, maken wij materiaal op maat door ons eigen service center . Met behulp van onze decoil installatie maken wij plaat op maat. Daarnaast kunnen wij slijpen, borstelen, foliën, snijden, knippen, slitten, zetten en strekken.
Aluminium specialist
U kunt rekenen op de vakkundigheid van onze aluminium specialist, Arian Bloks. Neem contact op met Arian via abloks@hego.nl of door te bellen naar 036 5492 218
Wilt u meer over ons weten? Neem een kijkje op hego.nl
 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht