Go to top

Achtseweg Noord 3

5651 GG Eindhoven

+31 40 2663000

info.eindhoven-heat@aalberts-st.com

http://www.aalberts.com/st

Aalberts Surface Technologies Eindhoven BV

Aalberts Surface Technologies Eindhoven BV is de specialist in hightech warmte- en oppervlaktebehandelingen en heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het behandelen van onderdelen gemaakt uit roestvaststaal! Aalberts Surface Technologies werkt voor verschillende marktsegmenten en onderscheidt zich door haar diversiteit in ovenafmetingen, klant specifieke processen en optimale zorg voor het product.Warmte- en oppervlaktebehandelingen
Zorgen ervoor dat materialen de gewenste eigenschappen krijgen. Van een bepaalde hardheid tot duidelijk betere glij- en slijtbestendigheid eigenschappen. Aalberts Surface Technologies  is gespecialiseerd in uiteenlopende technologieën zoals harden/ontlaten, gloeien, carboneren en nitreren, zie voor meer informatie de presentatie. Maar ook klant- en/of markt specifieke processen zijn mogelijkAalberts Surface Technologies

Stainihard® NC


Dit is een thermochemisch diffusie proces om het oppervlak van austenitisch en duplex RVS te harden, met als doel slijt- en vreetbestendig te maken. Dit met behoud van de corrosiebestendigheid!

HD-Brazing®


Dit is een speciaal vacuümsoldeerproces waarmee verschillende metalen, keramiek of zelfs metaal en keramiek aan elkaar te verbinden zijn! Deze speciale processen onderschrijven onze toewijding aan kwaliteit, welke tot uiting komt in de verbeterde materiaaleigenschappen en langere levensduur van uw onderdelen, sub assemblies of complete producten.

Klik hier om de whitepaper "Vaäcuumsolderen" te downloaden (PDF)


Team van (sales) engineers

Aalberts Surface Technologies beschikt over een team van engineers die vanaf de start bij uw project betrokken kunnen worden. Deze engineers adviseren u bij ontwerp, de materiaalkeuze en de uit te voeren behandeling. Vanzelf spreken beschikken de engineers over een gedegen opleidingsniveau en houden hun kennis voortdurend op peil. Ook heeft Aalberts Surface Technologies nauwe banden met staalleveranciers en kennisinstellingen.

Meer informatie is te vinden op onze websites;

www.aalberts-st.com

www.stainihard.com

www.hdbrazing.com
 


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht