Go to top

Volume 119B

1446 WH PURMEREND

+31 (0)299 479 879

sales@jacquet.nl

https://nederland.myjacquet.com/nl/

JACQUET Nederland BV

JACQUET Nederland BV

JACQUET Nederland is onderdeel van de Jacquet Metals Group (IMS), de wereldwijde marktleider in het verbruik van RVS quarto platen. Met een verbruik van 1500 ton aan nikkellegeringen, 6000 ton gedecoilde plaat en 50.000 ton aan quarto platen op jaarbasis profiteren wij van een uniek inkooppotentieel. JACQUET Nederland is de specialist in roestvast staal, nikkellegeringen, titaan, duplex en hittebestendig materiaal. Het verkoopkantoor is gevestigd in Purmerend.

Productiebedrijf

Vanuit Drachten leveren wij hoog gelegeerd maatwerk. Ons machinepark bestaat uit laser-, plasma- en waterstraal- snijmachines welke gecompleteerd worden door een kantbank, een wals, ontbraam machine en een tap apparaat. Hiermee zijn we in staat om zeer snel, efficiënt en in hoge kwaliteit platen t/m 150mm dik voor u in elke gewenste vorm te snijden en eventueel te kanten of te walsen.

“One Stop Solution !”

Hoewel de nadruk op plaat- en snijwerk lijkt te liggen, bieden de aanwezige expertise, voorraden en agentschappen binnen de Jacquet Metal Service Group de mogelijkheid ons als complete leverancier te presenteren van het gehele producten pakket in RVS, nikkellegeringen en titaan.

Ook voor smeedwerk en buis producten kunt u bij ons terecht. Met één telefoontje, fax of email krijgt u zo spoedig mogelijk een aanbieding voor het gehele pakket hoog gelegeerde halffabricaten!

Service

De combinatie van het moderne machine park, de goede organisatie, een eigen wagenpark en optimaal gemotiveerde mensen, zorgen ervoor dat wij dagelijks uw orders door het hele land kunnen afleveren. Al onze materialen zijn te verkrijgen met attest en desgewenst kunnen de gesneden onderdelen worden gehermerkt.

In overleg met ons verkoopteam is uw spoedklus eventueel dezelfde dag nog gerealiseerd !

Bezoek de website van JACQUET Nederland BV

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht