Go to top

Galgenberg 9

5571 SP Bergeijk

0497 542232

0497 542779

info@rvsfinish.nl

http://www.rvsfinish.nl

RVS Finish

Uw norm, onze perfectie

Bij RVS Finish bent u aan het juiste adres voor de nabehandeling van roestvaststalen en aluminium producten. In onze bedrijfshal van 5000 m2 verzorgen onze vakbekwame medewerkers dagelijks het slijpen, polijsten, stralen, Grade 2 en Grade 4 reinigen, assembleren en cleanroom  verpakken. Niet alleen van platen, buizen en kokers maar ook complete samenstellingen en halffabricaten.


Totaalleverancie
r
We zijn een totaalleverancier voor de beste nabehandeling die uw product nodig heeft. Wij luisteren namelijk vooral naar uw specificaties, zodat we deze tot in de perfectie kunnen uitvoeren.
In de 20 jaar dat we actief zijn hebben we ons vooral gericht op procesoptimalisatie. Hierdoor kunnen we op een topniveau blijven presteren. Dit vormt dé basis voor ons uitgebreide dienstenpakket.


Slijpen

Op onze werkvloer zijn we continu bezig met het verbeteren van kennis en kunde. Onlangs hebben we ons machinepark uitgebreid met een volautomatische slijprobot. Hierdoor kunnen we grote volumes producten dag en nacht verwerken. Ook beschikken we over geavanceerde ontbraammachines van Q-Fin. Door deze zaken te automatiseren kunnen onze medewerkers zich specialiseren op hun vakgebied en ondertussen doorlooptijden verkorten. Wat uiteindelijk een win-win situatie is voor onze klanten.Stralen

Naast slijpen verzorgen we straalwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Wij staan onder andere bekend om onze extreem lage ruwheden op nabehandelde producten. Met onze, in huis ontwikkelde Fine Finish, zijn ruwheden van  0,4 µm haalbaar. Daarnaast verzorgen wij in onze straalcabines ook uw glasparel- en keramisch stralen van kleine series tot complete eindproducten. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het korund stralen van uw producten.

Beitsen en passiveren

Onze dienstverlening houdt hier uiteraard niet op. Om de beste resultaten te bieden voor de perfecte finish kunt u bij ons ook terecht voor het beitsen en passiveren van kleine series tot grote producten. Hiermee kunnen de oppervlaktes vrij maken van lasverkleuringen en gloeihuid zodat we de corrosiebestendigheid van uw product weer naar het oorspronkelijke niveau kunnen herstellen.

Nabewerkingen
Bij bovengenoemde bewerkingen houdt de toegevoegde waarde van RVS Finish niet op. Heeft u liever een spiegelgladde finish? Ook dat is geen probleem. Onze moderne polijstafdeling verzorgt de perfecte finish voor producten waarbij een hoogwaardig gepolijst oppervlak noodzakelijk is. Zodra producten de juiste kwaliteit hebben die u van ons gewend bent kunnen we nog meer werk voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het ultrasoon reinigen, het assembleren van producten en de verzorging van de logistiek. U heeft door onze hoge standaard geen omkijken meer omtrent de kwaliteit van het eindproduct waardoor u meer tijd heeft om te ondernemen.


RVS Clean

Voor al uw hoogwaardig reinigingswerk kunt u terecht bij RVS Clean. Met hun ultramodern machinepark en klasse 5 cleanroom reinigen zij zowel Grade 4 als Grade 2 Surface en Vacuüm.


Partnerschap

Wij hebben alles in huis voor een perfecte finish. We staan erom bekend om onze kennis en kunde met onze klanten te delen zodat we onze samenwerking kunnen optimaliseren. Hierdoor kunnen we in het voor- en na traject meedenken waardoor we voor onze klanten betere marges en snellere doorlooptijden kunnen behalen. Een premium partnerschap: dat is voor ons de beste start voor een perfecte finish.

Wilt u meer te weten komen over onze mogelijkheden in de nabehandeling van roest vast stalen producten? We nodigen u graag uit om ook voor u de perfecte finish te verzorgen.

Driek Brouwers & Rick van de Ven – RVS Finish
www.rvsfinish.nl
www.rvs-clean.nl
 


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht