Go to top

Galgenberg 9

5571 SP Bergeijk

0497 542232

0497 542779

info@rvsfinish.nl

http://www.rvsfinish.nl

RVS Finish

Perfectie is de norm

Kwaliteit altijd en overal. Al jarenlang is RVS Finish dé partner voor het keramisch, Fine Finish en glasparelstralen van RVS producten. De norm bij RVS Finish is niets minder dan perfectie. Bij ieder halffabricaat, samengesteld product of eindproduct vormt dat ons vertrekpunt. Bij ons kunt u terecht voor alle bewerkingen op het gebied van RVS: polijsten, trommelen, korrelslijpen en borstelen. Maar ook voor beitsen, passiveren, ultrasoon reinigen en cleanroom verpakken. Eén van onze specialismen is het slijpen op elke gewenste ruwheid, volgens klantspecificaties. Door de inzet van professionele meetapparatuur waarborgen wij onze constante kwaliteit.

 
Fine Finish is ons paradepaardje, maar niet het enige product dat we een label geven. We doen dat ook met glasparelstralen, keramisch stralen polijsten, cleanroom reinigen en slijpen. Want kwaliteit verdient een label.


 

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht