Go to top

Gaffel 22

3891 KD Zeewolde

0031 36 8450 120

info@dockweiler.nl

https://www.dockweiler.nl

Dockweiler BV

Als partner voor de Benelux levert Dockweiler BV hoogwaardige RVS buizen en orbitale lasfittingen voor de farmaceutische- en biotechnologische industrie en de semi-conductor industrie, daarnaast vinden onze producten ook hun weg in automotive, analyse- en solartoepassingen.

Productfolio 
Onze producten worden volledig gereinigd, hygiënisch afgedopt en per stuk verpakt op locatie geleverd in solide verpakkingen. Naast de specialisatie in 316L/1.4404 en 1.4435 levert Dockweiler ook nikkellegeringen met vergelijkbare reinheid en afwerkingen.
Het leveringsprogramma omvat naadloze en gelaste buizen en fittingen in 3 afmetingscategoriën, t.w. inch, ISO en Metrisch. Buitendiameters vanaf 6,00 mm tot 154,00 mm (op aanvraag nog groter) met een minimale gedefinieerde Ra-waarde ≤ 0,8µM of beter. Hiernaast ook standaard beschikbaar elektrolytisch gepolijste producten met een gedefinieerde Ra waarde tot Ra ≤0,13µM. Onze standaard catalogus artikelen omvat ook tri-clamps, tri-clamp dichtingen in diverse compounds en farmaceutische sanitaire slangen in diverse compounds en aansluitingen van ¼” tot 2”.


Engineering en Productie
Succesvol zijn we in het ontwikkelen en produceren van klantspecifieke oplossingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een vooruitstrevend orbitale lasprocedure die het mogelijk maakt zeer minimale dode ruimtes te creëren welke na productie volledig volgens specificatie zoals bijvoorbeeld elektrolytisch polijsten gereinigd kunnen worden. Dit bevordert de CIP en SIP reinigingen, versnelt de installatie en verlaagt de “cost of ownership”.
Voor gastoepassingen zijn alle lasverbindingen helium lekdicht en kunnen ook op andere schone kwaliteitseisen getest worden. Productie en/of reiniging vindt plaats in onze clean room.

ASME BPE
Dockweiler heeft een track record wanneer het gaat om kennis, kunde en ervaring met ASME BPE. Medewerkers van Dockweiler participeren actief als o.a. voorzitter in bijeenkomsten bij de wereldwijd opererende ASME BPE-commissies en zodoende is Dockweiler er zeker van dat de producten volgens de laatste richtlijnen zijn gekwalificeerd. Dockweiler AG en Dockweiler Asia zijn door de ASME BPE geauditeerd en beiden zijn gecertificeerd voor het produceren van zowel buizen als fittingen. Dit geeft de ASME BPE markt de garantie en zekerheid dat aan alle kwaliteitsaspecten m.b.t. materialen zijn voldaan. Dit wordt onderstreept door de producten aan te leveren met het ASME BPE logo. Als enige in de wereld mag Dockweiler ASME BPE buizen en fittingen leveren in zgn. exotische of nikkellegeringen zoals 904L, AL6XN en Hastelloy C22.
 


 

Kwaliteit en Materiaalcertificaten
Bij Dockweiler werken veel medewerkers in onze kwaliteitsafdeling. Hiermee garandeert Dockweiler dat de kwaliteit vanaf de goederen binnenkomst, tijdens de productie tot de uitlevering volledig wordt gecontroleerd en gedocumenteerd zodat alles “trace able” is tot aan de bron van het materiaal. Nog voordat de bestelde goederen ons magazijn verlaten zijn de materiaalcertificaten al per e-mail aan u verstuurd.

 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht