Go to top

Nijverheidstraat 4

3316 AP Dordrecht

078-6483648

078-6483600

sales@arcus.nl

http://www.arcus.nl

Arcus Nederland BV

Arcus is al tientallen jaren specialist op het gebied van buizen, flenzen en fittingen voor industriële toepassingen.

De leveringen vinden plaats aan afnemers over de hele wereld. Met deze kennis en ervaring biedt Arcus u kostenbesparende adviezen en optimale leveringen. Het assortiment buizen, flenzen en fittingen is verkrijgbaar in diameters van 6 mm tot 2000 mm. Naast de standaard kwaliteiten 304L en 316L levert Arcus onder andere materiaal in 321, 316Ti, 904, Duplex en Nickel Alloys.  Arcus biedt snelle, efficiënte, betrouwbare, veilige en complete leveringen voor nieuwbouw, maintenance en day-to-day business.

 

The answer is Arcus:

  • Trefzekere voorraden
  • Snelle leveringen
  • Kennis en ervaring
  • Alle afmetingen, alle kwaliteiten
  • Enthousiast team

     

Het enthousiaste team bedient de markt in Nederland vanuit de hoofdvestiging in Dordrecht. In Nederland heeft Arcus tevens vestigingen in Brielle en Heerenveen. Vanuit de vestiging in Brielle wordt naast het roestvast staal pakket tevens staal en andere industrial supplies uit voorraad geleverd; waaronder afsluiters, pakkingen en andere bevestigingsmaterialen. Daarnaast beschikt Arcus over de faciliteiten voor de productie en bewerking van flenzen en fittingen en uitgebreide beitsfaciliteiten. Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland is Arcus zowel lokaal als internationaal actief.

 


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht