Go to top

De Corantijn 18

1689 AP Zwaag

+31 (0)229 279279

sales@two4steel.nl

https://www.two4steel.nl

Two 4 Steel B.V.

Sinds de oprichting in 2002 heeft Two 4 Steel B.V. zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler in de metaalindustrie. Onze diensten voldoen strikt aan de actuele wet- en regelgeving en we maken gebruik van de nieuwste technieken om veilig en milieubewust te werken. Deze aanpak heeft ons een betrouwbare reputatie opgeleverd bij onze partners.


Top service
Two 4 Steel richt zich voornamelijk op metaalbewerkingsbedrijven, gereedschapmakerijen, machine-/apparatenbouw en de fijnmechanische industrie.
We hanteren de hoogste standaarden voor kwaliteit en veiligheid in al onze werkzaamheden. Dit wordt onderstreept door onze ISO9001/2015-certificering, een bewijs van onze toewijding aan voortdurende verbetering en klanttevredenheid.


Advies en product op maat
Als voorraadhoudende leverancier beschikken wij over een breed assortiment Titaan- & Nikkellegeringen, precisie- en voorgeslepen, gewalst en gesmeed gereedschaps- staal.  Voor specifieke behoeften bieden we bovendien de mogelijkheid om materialen op maat te zagen met onze geavanceerde KASTO win A 5.6 CNC zaagmachine.
Bij Two 4 Steel B.V. combineren we technische expertise met een oplossingsgerichte service om zo aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen. 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht