Go to top

Simon Stevinstraat 1

3261 MG Oud Beijerland

+31(0) 186 63 63 10

stainless@ozephius.nl

http://stainless.ozephius.nl/

Ozephius Stainless

In Oud-Beijerland staat het forse bedrijfspand van Ozephius Stainless, specialist in fabricage van RVS- en Nickel Alloy producten. Opgezet door Jan Ozephius sr. als eenmansbedrijfje, staat Ozephius al meer dan vijftig jaar voor pionieren. Vanaf een enkel onderdeel tot turnkey projecten, waarbij ook de installatie van alle componenten door Ozephius Stainless kan worden verzorgd. Hoge kwaliteit en service zijn daarbij de kenmerken. Realisme en betrouwbaarheid de sterke punten.


Binnen Ozephius, dat bestaat uit Ozephius Stainless BV en Ozephius Development BV, is diepgaande kennis en de juiste apparatuur beschikbaar om technisch hoogwaardige toepassingen te kunnen produceren. Hierbij is elk detail van het productieproces te controleren op grond van een technisch dossier, dat op verzoek wordt geleverd. Ook advisering in het ontwerpproces is mogelijk. Ook “Willie Wortels” met realistische ideeën worden met open armen ontvangen door ir. Jan Ozephius en zijn team.

Veeleisende industrieën

Doordat Ozephius Stainless een grote ervaring heeft opgebouwd in de offshore olie- en gaswinning en mede alle benodigde certificaten daarvoor heeft verworven, komt er ook steeds meer vraag uit die hoek. Verdere verdieping in Duplex en Super Duplex zorgt daarbij voor een verbreding van het afzetgebied, zoals de petrochemische industrie en in extreme temperatuuromstandigheden. Ozephius, met lange ervaring in het bewerken en lassen van deze ‘superlegeringen’, gaat deze uitdagingen graag aan.

Kennis, kunde en realisme

De mensen van Ozephius zorgen dat zij voortdurend op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen op materiaalgebied en daarnaast de regelgeving rondom de toepassing ervan in deze veeleisende omgeving. Kracht van Ozephius: Maak gebruik van je sterkten en kijk of je ze kunt vergroten, maar ken ook je grenzen. Benaderbaar, integer en reëel.

http://www.ozephius.nl
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht