Go to top

Pater van den Elsenlaan 51

5462 GG Veghel

+31 (0)413 376602

+31 (0)413 376079

info@hevami.nl

http://www.hevami.nl

Hevami, ontbraam- en polijstmachines

HEVAMI is een dynamisch bedrijf dat zich toespitst op de levering van machines en middelen voor mechanische oppervlaktebewerking in de Benelux.

Het bieden van oplossingen en het opbouwen van langdurige relaties staat centraal binnen HEVAMI.

Om dit te kunnen realiseren worden hoofdzakelijk Duitse leveranciers vertegenwoordigd , welke hun sporen reeds verdiend hebben. Daar deze allen van middelgroot formaat zijn is HEVAMI zéér goed in staat om flexibel in te spelen op de diverse klanten wensen
.

Om de klanten goed van dienst te zijn beschikt HEVAMI over een eigen servicedienst. Deze servicedienst verzorgt de periodieke onderhoudsbeurten aan alle machines maar staat ook in geval van storingen voor u klaar. Ook voor het leveren van onderdelen kunt u bij de serviceafdeling terecht.

 

Het leveringsprogramma van HEVAMI bestaat uit volgende hoofdgroepen:

·         Straalmachines

·         Straal- & schuurmiddelen

·         Ontbraammachines

·         Bandschuurmachines

·         Polijstmachines

·         Richtmachines

 

Op het gebied van de straalmachines kunt u bij ons terecht voor het gehele gamma. Zo vertegenwoordigen wij op het gebied van werpstraalmachines en vrijstraalhallen de firma Konrad RUMP en op het gebied van injectie- drukstraal- en natstraalcabines de firma AUER.

Daarnaast leveren wij de bijbehorende kwaliteitsstraalmiddelen.

Op het gebied van de ontbraammachines kunt u bij ons terecht voor de breedband ontbraammachines van het fabricaat ERNST, NS MAQUINAS en LÖWER en voor de ontbraamtrommels van het fabricaat LINDHORST.

Verder hebben wij verschillende leveranciers voor de diverse bandschuurmachines, o.a. KUHLMEYER voor de langbandschuurmachines en machines voor het afschuinen.

Doorloop- en buizenschuurmachines van o.a. NS MAQUINAS en LÖWER en manuele en CNC gestuurde schuurmachines van AUTOPULIT welke tevens een uitgebreid programma polijstmachines leveren. Op het gebied van de richtmachines vertegenwoordigen wij ’t gerenommeerde fabricaat KOHLER.


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht