Go to top

Hallenweg 34

5683 CT Best

0499-375000

info@migatronic.nl

http://www.migatronic.com/nl

Migatronic

Als het om lassen en automatische lassystemen gaat, is de naam Migatronic in een groot deel van de wereld beroemd. En dat komt door de technologische hoogstandjes, de betrouwbaarheid van het product en ons vermogen om zelfs aan de hoogste klanteneisen te voldoen.

Wij zijn één van de bekendste specialistische producenten en leveranciers ter wereld van hoogwaardige lasapparatuur. Doordat wij meer dan 40 jaar in de lasindustrie zitten, hebben wij een ongeëvenaarde ervaring om elke klant de juiste lasapparatuur te bieden.


Wij hebben de benodigde kennis om u alle machines en producten voor het lassen te leveren: van stand-alone lasmachines tot lasrobots en automatische systemen, aangevuld met een breed assortiment lasapparatuur en -producten. Bij Migatronic krijgt u dus alles voor het volledige lasproces.

Bij ons bedrijf HQ in Denemarken hebben wij ook een interne, innovatieve R&D-afdeling met ontwerp- en testfaciliteiten, waardoor wij in staat zijn om resultaten en standaarden te bereiken die voor anderen onbereikbaar zijn.

Wij hebben onze eigen goed opgeleide lasspecialisten die het grootste deel van hun tijd de hele wereld over reizen om lassers of monteurs op te leiden in ons dealernetwerk, onze servicecentra of bij onze klanten.

Als klant van Migatronic hebt u nooit het gevoel alleen te worden gelaten wanneer u nieuwe uitdagingen in uw productie hebt of problemen met de lasapparatuur van Migatronic ondervindt.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht