Go to top

Collse Heide 60

5674 VN Nuenen

0031 (0)40-2842750

0031 (0)40-2842960

info@schwer.nl

https://www.schwer.com

Schwer Fittings

Focus in details.

Schwer Fittings is een toonaangevend producent van een breed pakket van uitsluitend RVS leidingwerk componenten. Het programma omvat tri-clamp koppelingen, dubbelrings fittingen, snijringfittingen, draadfittingen (BSP & NPT), kogelkranen, naaldventielen, terugslagkleppen etc. Standaard gebruikt Schwer materiaal AISI 316/316Ti, maar diverse andere RVS-legeringen zijn verkrijgbaar.

Naast de producten uit eigen fabriek voert Schwer een aantal complementaire handelsproducten zoals RVS buis, buisklemmen, RVS manometers en dergelijke.

Het kwaliteitscontrolesysteem van Schwer is uniek in zijn soort en garandeert een constant hoogstaand kwaliteitsniveau. Alle geproduceerde artikelen worden voorzien van een uniek nummer waardoor diverse productievariabelen altijd herleidbaar zijn. Het leveren van 3.1 materiaalcertificaten van de toegepaste basismaterialen behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Alle processen in de gehele bedrijfsvoering zijn gecertificeerd volgens DIN/ISO 9001.

Ook wordt vaak in co-designerschap met de eindgebruiker ontworpen. Dit geeft aan dat naast het standaard pakket voor een groot aantal afnemers producten exclusief gefabriceerd worden.

De homepage van Schwer (www.schwer.com) biedt tot op detailniveau technische informatie over alle artikelen. Van steeds meer onderdelen kan hier ook een 3D tekening worden geladen.

De voorraadhoudende vestiging van Schwer in Nederland is gevestigd in Nuenen bij Eindhoven en is verantwoordelijk voor de BeNeLux. Inmiddels zijn in bijna alle Europese landen vestigingen van Schwer geopend.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Vincent Gravestein via +31 (0)40-2842750
 

Klik HIER voor een voor de Bedrijfsvideo!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht