Go to top

Stationsweg 22

3862 CG Nijkerk

033-2472500

033-2452338

info@bronswerk.com

http://www.bronswerk.com

Bronswerk Heat Transfer BV

Missie

De missie van Bronswerk Heat Transfer is om voor de klant de beste oplossing te bieden voor warmtewisseling- en fluid-flow systemen. De uitdagingen die door de klant worden voorgelegd, worden vertaald in duurzame, energiezuinige en innovatieve oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door de installaties thermodynamisch, mechanisch en economisch te optimaliseren, realiseert Bronswerk Heat Transfer de grootst mogelijke voordelen voor de klant.

Met onderstaande doelstellingen realiseert Bronswerk Heat Transfer haar missie.

DUURZAAMHEID

Maatschappelijke, economische en politieke ontwikkelingen sporen de mensheid aan om op een verantwoorde manier om te gaan met de aarde en haar grondstoffen. Bronswerk Heat Transfer opereert vanwege haar werkgebieden (o.a. energie, olie en gas) midden in deze ontwikkelingen en is zeer betrokken bij het verantwoord omgaan met grondstoffen en het milieu. Innovatie, kennis- en productontwikkelingen hebben dan ook altijd als doel om een bijdrage te leveren op dit gebied. Het gaat om de toekomst van uw en van ons bedrijf en het gezond houden van de aarde.

INNOVATIE

Vanuit een sterke positie als designer en producent van warmtewisseling componenten, heeft Bronswerk Heat Transfer zich ontwikkeld tot een designer en producent van procesoplossingen voor warmtewisseling en fluid-flow systemen. Innovatie speelt hierin een cruciale rol. De winsten van Bronswerk Heat Transfer worden al decennia lang aangewend voor R&D om steeds weer nieuwe oplossingen te genereren voor bestaande en nieuwe uitdagingen. Om dit te realiseren wordt veel samengewerkt met industriepartners, wetenschaps- en onderzoeksinstituten.

PERSONEEL

Om de beste oplossingen te kunnen realiseren, moet het personeel van Bronswerk Heat Transfer op een actueel en hoog kennisniveau blijven en wordt het reeds hoog opgeleidde personeel continu bijgeschoold. Voor het bieden van de beste oplossingen, heeft het personeel beschikking over de beste software in de wereld en is getraind om hier optimaal mee te kunnen werken (ASPEN en HTRI, Proces Simulatie, FEA, CFD, Mechanische en EPM tools). Het personeel van Bronswerk Heat Transfer draagt op die manier bij aan een succesvol en innovatief bedrijf terwijl het de kans krijgt de eigen kennis en kunde te ontwikkelen.

KWALITEIT

Op het gebied van QSHE eisen voldoet Bronswerk Heat Transfer aan zowel lokale regelgeving als aan klant eisen. Doordat Bronswerk Heat Transfer wereldwijd samenwerkt met lokale (productie) partners is een goede kwaliteitsborging zelfs nog veel belangrijker dan dat zij alleen de kwaliteit van haar eigen productie moet waarborgen. Project managers, het algemeen management en Kwaliteitsmanagers hebben de verantwoordelijkheid dat bij lokale productie de kwaliteit van het ontwerp en het product onder alle omstandigheden gegarandeerd kan worden.

WERELWIJDE AANWEZIGHEID

Met gespecialiseerde internationale en lokale bedrijven over de hele wereld zijn overeenkomsten gesloten en wordt samen gewerkt om het beste wat beschikbaar is in de wereld aan de klanten te kunnen presenteren. Voor de communicatie met de klant en onze partners wordt gebruik gemaakt van alle middelen die beschikbaar zijn, zowel traditionele communicatievormen als de nieuwe media

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht