Go to top

Kilweg 2

3336 LL Zwijndrecht

085-0212750

085-0212765

info@hollimex.nl

http://www.hollimex.nl/

Hollimex Stainless

Waarom kiezen voor Hollimex? Wij hebben veel en leveren bijna alles!

Hollimex is een veelzijdige voorraadhoudende technische groothandel. Wij leveren al meer dan 40 jaar een compleet assortiment hoogwaardige roestvaststalen appendages, procescomponenten en halffabricaten. Behalve roestvrijstaal leveren wij ook producten in ferro- en non-ferrometalen, duplex, alloys, slangen, gereedschappen, montage- en hulpmiddelen, etc. Als groothandel en servicecenter biedt Hollimex u meer. Maak kennis met onze producten, diensten, bewerkings- en maatwerk mogelijkheden. 


Klik op de foto om de informatieborchure te openenHollimex denkt proactief! Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring bieden wij een concrete meerwaarde op het gebied van advies en ondersteuning. Wij ontwikkelen samen met u de meest effectieve toepassingen en oplossingen. Persoonlijk, kennis, prijs, kwaliteit, snelle leveringstijden en full-service zijn daarbij de uitgangspunten. 

Hollimex staat voor: ontzorgen, veelzijdig en totaal!
 
www.hollimex.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht