Go to top

Kilweg 4

3336 LL Zwijndrecht

085-0212750

085-0212765

info@hollimex.nl

http://www.hollimex.nl/

Hollimex Stainless

Hollimex bestaat ruim 30 jaar. Hoog tijd dus om u, voor het eerst of opnieuw, kennis te laten maken met ons veelzijdige assortiment, onze uitstekende service, diensten, bewerkings- en maatwerkmogelijkheden.

Hollimex is een snel groeiende voorraadhoudende leverancier die zich sinds 1980 gespecialiseerd heeft in de levering en distributie van roestvaststalen halffabricaten, appendages en randproducten zoals slangen, pakkingen, traptreden, roosters, beits-, bewerkings- en reinigingsproducten, gereedschappen, bevestigingsartikelen en montagebenodigdheden.


Buiten onze kernactiviteit zijn wij in de afgelopen jaren ons assortiment ook steeds meer gaan uitbreiden met halffabricaten, appendages en randproducten in onder andere staal, aluminium, brons, koper, messing en kunststof.

Wij verzorgen maatwerk en diverse (voor)bewerkingen.

Verder zijn wij ook een vakbekwame adviseur. Graag denken wij met u mee en ontwikkelen samen met u de meest effectieve toepassingen en oplossingen.

Kennis, prijs, kwaliteit, snelle leveringstijden en full service zijn daarbij de uitgangspunten.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht