Go to top

Van Utrechtweg 18

2921 LN Krimpen aan den Ijssel

0180-552786

0180-511572

info@vandulst.nl

http://www.vandulst.nl

Dulst, van Techniek B.V.

Wij zijn dé groothandel voor gereedschappen en machines voor zowel installatie-, bouwbedrijven als voor de industrie. Vakkundig, servicegericht en betrouwbaar advies op het gebied van gereedschap- en machinegebruik voor metaalbewerkings-, bouw- en installatiebedrijven.

Naast verschillende soorten boormachines, zoals kernboormachines, tafelboormachines, boortapmachines en kolomboormachines hebben wij zaagmachines, afkortmachines en diverse soorten gereedschappen van verschillende merken.Video: Bedrijfspresentatie MPS Techniek machinebouw afdeling van: Van Dulst Techniek BV


Daarbij leveren wij oplossingen voor uw specifieke bewerkingsvraagstukken, ook als daar niet direct standaard machines voor bestaan. Na de aanschaf kunt u ook op ons rekenen voor bijvoorbeeld het installeren, onderhoud & revisie, service of eventuele garanties. Een gedegen verkoopteam staat u hierbij ter zijde en zal waar nodig u snel en adequaat van dienst zijn.Video: Een eigen ontwikkelde van bovenaf komende verstek cirkelzaagmachine met meelopende klemmen (voor mooi zaagbeeld en ter voorkoming van bramen).


Heeft u vragen, maak dan vrijblijvend een afspraak met één van de verkoopadviseurs. Zij zullen u graag te woord staan om de mogelijkheden te bespreken als het gaat om het optimaliseren van uw productie.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht