Go to top

Van Utrechtweg 18

2921 LN Krimpen aan den Ijssel

0180-552786

0180-511572

info@vandulst.nl

http://www.vandulst.nl

Dulst, van Techniek B.V.

Wij zijn dé groothandel voor gereedschappen en machines voor zowel installatie-, bouwbedrijven als voor de industrie. Vakkundig, servicegericht en betrouwbaar advies op het gebied van gereedschap- en machinegebruik voor metaalbewerkings-, bouw- en installatiebedrijven.

Naast verschillende soorten boormachines, zoals kernboormachines, tafelboormachines, boortapmachines en kolomboormachines hebben wij zaagmachines, afkortmachines en diverse soorten gereedschappen van verschillende merken.Video: Bedrijfspresentatie MPS Techniek machinebouw afdeling van: Van Dulst Techniek BV


Daarbij leveren wij oplossingen voor uw specifieke bewerkingsvraagstukken, ook als daar niet direct standaard machines voor bestaan. Na de aanschaf kunt u ook op ons rekenen voor bijvoorbeeld het installeren, onderhoud & revisie, service of eventuele garanties. Een gedegen verkoopteam staat u hierbij ter zijde en zal waar nodig u snel en adequaat van dienst zijn.Video: Een eigen ontwikkelde van bovenaf komende verstek cirkelzaagmachine met meelopende klemmen (voor mooi zaagbeeld en ter voorkoming van bramen).


Heeft u vragen, maak dan vrijblijvend een afspraak met één van de verkoopadviseurs. Zij zullen u graag te woord staan om de mogelijkheden te bespreken als het gaat om het optimaliseren van uw productie.

Share this

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium en Roestvast Staal branche.

Velden met een * zijn verplicht