Go to top

Kanaalkaai 6

3960 Bree

+32 89 47 28 47

+32 89 47 37 65

theo@breecast.com

http://www.breecast.com

Breecast Product

BREECAST Products levert u snel het beoogde resultaat in gegoten aluminium voor productieonderdelen en prototyping.


BREECAST is sinds zijn oprichting in 1987, de aluminiumgieterij die zich hoofdzakelijk toelegt op de zand- en coquillegiettechnieken voor stukken in aluminium. Ook het lage druk- en kipgieten werd toegevoegd aan ons aanbod. BREECAST is specialist in zowel serie productiegietwerk als prototyping. Onze specialisatie beantwoordt perfect aan de normen en eisen van de veeleisende opdrachtgever. BREECAST gaat er prat op om complexe vormgeving, duurzaam materiaal en een efficiënte samenwerking te kunnen waarborgen aan scherpe prijzen.


Onze jarenlange expertise in het aluminium gietvakgebied heeft ons veeleisende- en trouwe klanten opgeleverd onder de meest toonaangevende opdrachtgevers uit diverse industriële sectoren.


Doe uw voordeel met onze beproefde vakkenis, onze proactieve kijk op vernieuwing en onze doeltreffende productieservice tegen een klokvaste timing.


Nodig ons uit voor een verkennend gesprek. BREECAST aluminiumgieterij staat borg voor optimale klantentevredenheid en zet maximaal in op kwaliteit, efficiëntie, milieuzorg en duurzaamheid.


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht