Go to top

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht

B

  • Brabantse Non Ferro Gieterij BV

    De Brabantse Non-ferro Gieterij in Etten-leur is een moderne gieterij die al sinds haar oprichting in 1960 toonaangevend is in het gieten van non-ferro metalen (vooral aluminium- en koperlegeringen). Wij zijn in staat om tegen concurrerende prijzen zowel grotere oplagen als kleinere orders te produceren. Wij werken met gietvormen van zand, metaal of ijzer. Neem contact met ons op en U profiteert volop van onze vakkundigheid en ervaring, op constructief en op metallurgisch gebied. Met behulp van tekeningen of modellen kunnen wij u adviseren om te komen tot een perfect eindproduct.

    Lees verder

  • Breecast Product

    BREECAST is sinds zijn oprichting in 1987, de aluminiumgieterij die zich hoofdzakelijk toelegt op de zand- en coquillegiettechnieken voor stukken in aluminium. Ook het lage druk- en kipgieten werd toegevoegd aan ons aanbod. BREECAST is specialist in zowel serie productiegietwerk als prototyping. Onze specialisatie beantwoordt perfect aan de normen en eisen van de veeleisende opdrachtgever. BREECAST gaat er prat op om complexe vormgeving, duurzaam materiaal en een efficiënte samenwerking te kunnen waarborgen aan scherpe prijzen.

    Lees verder